2777
2789
عنوان

حاملگی و قرص و دندون درد

96 بازدید | 13 پست

خانما من دندون عقلم درد شدید گرفت تا اون م برم بکشمش و دردای بعد از کشیدن کلا یک هفته تا ده روز همش ژلوفن و نوافن و آموکسیسیلین خوردم دو بسته.بعد موعد پریودیمم بیستمه اگه حامله باشم تو ماه اول این داروهارو خوردم بعدم بی حسی دندون پزشکی خطرناکه برام؟

بله.خطرناکه.قرصم فقط استامینوفن معمولی بخور.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حسی اره خطرناکه. برا همینه که دوران بارداری اصلا دندون درست نمیکنن

اشتباه نگو عزيزم

من دكترم گفت از ماه ٤ تا٧ ميتونم برم هركار دوست دارم انجام بدم

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
اشتباه نگو عزيزم من دكترم گفت از ماه ٤ تا٧ ميتونم برم هركار دوست دارم انجام بدم

من چون دوستم دندونش درد میکرد و دکتر حاضر نشد دندونش درست کنه با اینکه ماه اول بود گفتم. ممنون 

عکس از قبل داشتم.هنپز موعد پریودمم نرسبده ولی میترسم حامله باشم یعنی تو هفته ها اولم خطرداره؟

منم دقیقا مث شمام تواقدامم ورفتم دندون عقل جراحی کردم آمپول وقرص واینام زدم...حالا هنوزمونده به موعدم دیگه امیدبخدا

خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
منم دقیقا مث شمام تواقدامم ورفتم دندون عقل جراحی کردم آمپول وقرص واینام زدم...حالا هنوزمونده به موعد ...

جدیا.حالا هروقت منتظرشی نمیادا الان که میترسی میگی کاش نیاد زارتی حامله میشی.استرس گرفتم فقطم یکبار پرخطر بود یعنی خطرداره برا نطفه ی چندروزه حتی؟! آخه دندون درد که کاریش نمیشه کرد از درد زاییدن بدتره لامصب

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5e2861cb288bb