2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=153385747]خواهرش به طرز عجیبی روانیه وگرنه شعور داشت و اینکارو نمیکرد وقتی من دارم برای بچه مادری میکنم و براد ...[/QUOTEدوست منم با مردی ازدواج کرد که ازدواج دومش بود و‌خواهر شوهرش مدام‌ اسم زن قبلی رو بحای این صدا می زد و می گفته از دهنم پرید ولی فقط قصدش بدجنسی بود

خب یچیزی بهش بگو چطور تحمل میکنی بعضی از زنا واقعا آشغالن

به خود همسرم گفتم اما به اون نگفتم که میدونم که وقیح تر نشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
[QUOTE=153385747]خواهرش به طرز عجیبی روانیه وگرنه شعور داشت و اینکارو نمیکرد وقتی من دارم برای بچه م ...

بله دقیقا همینطوره

آره خداروشکر گاهی بحث پیش بیاد من اونو بکشم وسط خیلی ناراحت میشه و میگه تو خودتو با اون مقایسه میکنی ...

شما خودتون اون خانم رو به فکر همسرتون میندازید . هر حرفی که راجب اون میزنید اول نشون میده شما اعتماد به نفس لازم رو ندارید و به خودتون مطمئن نیستید 

دوم باعث می شید اون بیاد تو فکر همسرتون ...

خواهرش به طرز عجیبی روانیه وگرنه شعور داشت و اینکارو نمیکرد وقتی من دارم برای بچه مادری میکنم و براد ...

داداش منم با خانومی ک جدا شدن ازدواج کرده

خاهر اونم از شوهر قبلیش خبر میاره

شوهر قبلیه معتاد بوده و دست بزن داشته ک جدا شده 

الان این دو تا دارن زورشونو میزنن یه پیشرفتی کنن خاهرش میره ب شوهر سابقش میگه و خبر از اون میاره

روانی کرده این دوتارو

فمینیست هستم
داداش منم با خانومی ک جدا شدن ازدواج کرده خاهر اونم از شوهر قبلیش خبر میاره شوهر قبلیه معتاد بوده ...

گاهی واقعا درک نمیکنم چرا باید یکی اینکارارو بکنه 

شوهرت حالا چیزی بت گفته حساس شدی?   چی باعث شد بیای تاپیک بزنی

قبل از ازدواج که دلیل جدایی رو میگفت بینش یه حرفایی میزد اینکه مثلا تاریخ تولد من با اون یکی بود رو به فال نیک گرفت و اینکه از کارایی که براش کرده و اون قدر ندانسته و اینکه فهمیدم شمارش رو هنو حفظه

قبل از ازدواج که دلیل جدایی رو میگفت بینش یه حرفایی میزد اینکه مثلا تاریخ تولد من با اون یکی بود رو ...

آره دوسش داره😑 

اگه دوستون نداشت باتون بدرفتاری میکرد مطمئن باش

شماهم دلبری کنید خیلی و این افکار رو از ذهن خودتون دور کنید عزیزم

شما خودتون اون خانم رو به فکر همسرتون میندازید . هر حرفی که راجب اون میزنید اول نشون میده شما اعتماد ...

دقیقا تا میدونم ولی گاهی دست خودم نیست آخه اون پولدار بوده و کارمند بانک و خونواده تحصیلکرده ولی من از خونواده معمولی و این اعتماد به نفسم رو پایین میاره

دقیقا تا میدونم ولی گاهی دست خودم نیست آخه اون پولدار بوده و کارمند بانک و خونواده تحصیلکرده ولی من ...

میزان سنجش آدما از نظر شما اشتباهه پول یا تحصیلات برای "انسان خوب" بودن ضروری نیست شما سعی کنید انسان خوبی باشید بهتر از هزاران ادم پولدار بدون شعور میشید ..

با این فکرها زندگی خودتون رو خراب میکنید در حالی که همسرتون شش سال زمان داشت که به ایشون فکر کنه و از یه جایی به بعد این فکر کردن رو کنار گذاشته و شمارو وارد زندگیش کرده ولی شما با مقایسه خودتون اونو هی یادش میندازید و خودتون رو کمتر نشون میدید ...