2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 42 پست
منم شوهرم یه ازدواج داشته قبلا. بعضی موقع هام بهش فکر میکنم که نکنه به یاد اون باشه....یه بار رفتیم ...

همسر منم توی دوران نامزدی منو پاساژ و رستورانی میبرد که با اون رفته بود و هی میگفت ۶ساله اینجا نیومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم توی دوران نامزدی منو پاساژ و رستورانی میبرد که با اون رفته بود و هی میگفت ۶ساله اینجا نیومد ...

من از اون روز که بستنی رو پرت کردم و زدم بیرون بهش گفتم آخرین بارت باشه این جور جاها منو میاری. حالا هم مطمعنم جاهایی میریم که قبلا رفته فقط به رو نمیاره 

همسر قبلیشون رو هم میبینن به بهانه بچه و اینا؟؟

توی امضاتون از کلمات منفی استفاده کردید "همیشه حسرت" ، در قانون جذب و قدرت نوشته باید از کلمه های مثبت استفاده کنید تا اتفاق مورد نظرتون بیوفته .

وگرنه همون طور که نوشتید در اون تاریخ "همیشه حسرت" اتفاق خواهد افتاد.

وای چه رو اعصاب

خواهرش به طرز عجیبی روانیه وگرنه شعور داشت و اینکارو نمیکرد وقتی من دارم برای بچه مادری میکنم و برادرش کنارم خوشبخته

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
الان چه فایده ای داره رفتارش چطوره باهات خوبه

آره خداروشکر گاهی بحث پیش بیاد من اونو بکشم وسط خیلی ناراحت میشه و میگه تو خودتو با اون مقایسه میکنی چرا قدر خودتو نمیدونی و توانا و اون کجا و قسم میخوره که یه ذره هم به اون فکرنمیکنه

ممنونم عزیزم از تذکرت الان درست میکنم😘😘😘😘😘😘

❤❤