2777
2789
به خداراست میگم شماسنتون نمیرسه ولی من یادمه انقد ساعت وترازو آشپزخونه استکان میاوردن که نگو😂😂😂😂

😂😂اتفاقا ترازو آشپزخونه ام ندارم 😅⁦🤦🏻‍♀️⁩

اره واقعا من پاتختی ها رو زیاد یادم نیست

یکی الی دوتا رو خیلی محو یادمه

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت میشه خوند؟😮😮یا باید 3 ساعت حساب کرد😂😂

راحته 😂

فقط من گاهی چهار و پنج رو باهم قاطی میکنم 😐😂

چهار رو پنج میبینم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
😂😂اتفاقا ترازو آشپزخونه ام ندارم 😅⁦🤦🏻‍♀️⁩ اره واقعا من پاتختی ها رو زیاد یادم نیست یکی الی ...

اگه اون موقع بود الان انواع واقسام ترازو روداشتی😂😜خیلی باحال بود فنجون نعلبکی چینی هم خیلی میاوردن یادمه زن داداش من تا چند وقت عروسی دعوت میشد از همونای پاتختیش کادو میبرد😁😁

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....