2777
2789
عنوان

تنفر از شیر دادن به بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته که درست میشه وقتی ببینید هر بار کودکتون با چه لبخند و خوشحالی به سمتتون میاد برا شیر خوردن و انگار دنیا رو بهش میدین اون موقع هست که خیلی لذت بخشه هر چند خسته کننده و سخته 

کلی موقع شیر دادن دعا کنید و سوره ی صبر بخونید 

شیر دادن خودش ثواب داره 

بعد حست درست شد؟

اواش اونجوری بودم بعد که حسم داشت خوب میشد زردی شد رفتیم چندروز مدام بیمارستان حالمم خراب بود شیرم انقد نخورد انقد زوری گرفتیم باشیشه دادیم کم شد خشک شد با شیر خشک ...

من تنفر از شیر دادن دارم به بچه اولم هم ۲ ماه شیر دادم اصل کارم اون ماههای اول که شیر مادر بخوره چون اغوز داره. ۲ سال و ۲ ماه شیرخشک دادم ۶ ماه بعدشم شیرپاستوریزه دادم تو شیشه بهش نزدبک به ۳ سال شیر خورد الانم ماشالله از بقیه همسالاش خیلی لهتره

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
فک نکرده بودم اصن. ولی اولش یکم جلو بقیه خجالت میکشیدم بعدش برام عادی شد. بعدم قیافه بچه موقه میمی خ ...

وای من متنفرم وقتی فکر میکنم .الانم سینه هام درد میکنه حالم بد میشه وقتی فکر میکنم باید بچه شیر بدم

راشتش من به اینکه جلو همه سینتو دربیاری بزاری،دهن بچه حس خوبی،نداشتم....بچم شیر خشکی شد..خیلی،شیر افزا و همه چی خوردم فایده نداشت

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

من تو بارداریام سر سینه هام مثل ناخنی که گوشه کرده باشه مدام درد داشت وقتی به جایی میخود اشکم درمیومدو حالت تهوع میگرفتم خیییلی بدم میومد ولی با اینکه ۲۰ روز خونریزی داشت سینه هامو مث چی درد کشیدم عاشق شیر دادن به بچم بودم وقتی خواستم از شیر بگیرمش خودم بیشتر از اون گریه کردم 

من شیرم بمعنای واقعی کم بودبعدخودمم بهم میریختم یعنی اون حس لذتی ک بقیه مادرامیگن موقع شیردادن دارن رونداشتم ولی ازبچه بگم بدم میومداصلااون حس کلافه بودن وخفگی رونسبت ب خودم داشتم 

یکیشوتا۴ماه دادم یکی ۱۵روز

پشیمونم چراازاول شیرخشک ندادم 

وخدایی که بشدت کافیست