2777
2789

ما چندسال باهم بودیم چندبار اومدن خواستگاری هربار یا مادر اون کرم ریخت پیش نگرفت یا پدر من دلچسب نگرفت نشد تا اینکه 7ماه پیش بخاطر یه جریانی که مفصله و پای خانواده ها اومد وسط از هم جدا شدیم بعد چندماه یجوری خودش برگشت اما بخاطر ماسایل قبلش بحث و درگیری شد امضاو اینا که دوطرف یا طرف واسطه ای مسج نده زنگ نزنه اما خودش با این وجود باز مسج داد وفت وضع مالیم عالی شده حیف که توالان کنارم نیسی دوماهی درهمین حد بود که مادرش یهو بهم مسج داد گفت اگه زنگش بزنی مسج بدی فلان میگنم بسان میکنم درصورتی ک من هرگز زنگ ومسج ندادم فقط در حد وضعیت گذاشتن بود اینو ک گفت ترسیدم کلا واتس روپاک کردم بعد ده روز نصب کردم عشقم مسج داده اما من ترسیدم ازمامانش و دردسرش ن گفتم مادرت چ گفته بود ن جوابش ندادم .

دیشب ساعت 2 خودش مسج داده بوده اسمم صدا زده من توجهی نکردم خیلی دوستش دارم چون چندساله کنارهم بودیم نمیتونم به کسی دیگه فک کنم نه میشه جوابش بدم نه میشه بی اهمیتش کنم ما حتی ازمایش هم رفته بودیم که نشد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخي خوش به حالت واسه داشتنش بجنگ  كه اگه نجنگي بعدا پشيمون ميشي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اگه دلیل کارت رو پرسید که چرا بهو واتساب پاک کردی بگو و بهش هم بگو نمیخام مادرت بفهمه از این موضوع

از پدرم هم میترسم اخه سراین موضوع دعوام کرد زد توگوشم حق نداری دیگ ارتباط داشت باشی

گاهی ازهمین جنگیدن بی حاصل که جونی و عمر ادم میره میترسم

اشكال نداره اگه ميدوني تهش رسيدن بجنگ 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
در صورتی بی حاصله که دو طرفه نباشه مگه برا شما دوطرفه نیست؟

دوطرفس دوست داشتنمون اما مادرش وخانوادش مخالفن بخاطر درگیری ک پیش اومد و پدرم هم ازشون همینطور . اون بخواد جلو بیاد هم نه خانوادش روی خوش نشون میدن ن خانواده من نمیدونم چکارکنم