2777
2789
عنوان

دانستی های کرونا

133 بازدید | 15 پست

یه چیزی میگم بخاطر اینکه برا این سفر و عذاری به سیل عظیمی از مرگ و میر و دور از جونتون کرونایی روبرو هستیم 

منو مامانم خواهرم کرونا گرفتیم زنگ زدیم اورژانس یه اقایی اومد به اسم سعید شاکری 

گفت باید تقویت کننده بزنیم که خوب بشید تقویت بشید 

ولی خارج از کارم میام 

ماهم بدون اطلاعات قبول کردیم 

هر شب می اومد کلی امپولو سرم میزد 

کلی دارو تجویز میکرد میرفت 

و ماهر روز بدتر میشدیم 

از درد من دلم میخواست بمیرم اینقد سخت بود 

از آب متنفر بودم سه روز به جرئت میگم جز اب دهنم هیچی از گلوم پایین نرفت

میلیونی پول به مرده دادیم 

دیدیم خوب نمیشیم رفتیم پیش یه دکتر جریانو بهش گفتیم 

گفت اون اقای عوضی برا سود خودش جونتون رو به خطر انداخته کرونا دارو نداره و تمام تقویت کننده ها جای خودتون ویروسو قوی کرده 

اگه خداییی نکرده دچارش شدید هیچ دارویی هیچی استفاده نکنید جای خودتون ویروس قوی میشه 

به امید سلامتی❤

والا نمیدونم با چه جراتی اینکار رو کردین شما؟مگه جونتون از سر راه اوردین؟ فقط یک پزشک فوق تخصص میتونه دارو برای این بیماری تجویز کنه. این یک حماقت محض بوده

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیشه گفت هیچ دارویی استفاده نکنید کرونا داروهای مشحص شده خودش رو داره که اونم باید فوق تخصص عفونی تشخیص بده خانواده ما چند نفر مبتلا شدن که تحت نظر پزشک بودن و خدا رو شکر خوب شدن

والا نمیدونم با چه جراتی اینکار رو کردین شما؟مگه جونتون از سر راه اوردین؟ فقط یک پزشک فوق تخصص میتون ...

اطلاعات غلط از خودش به ما داده بود و میگفت با پزشک مشورت می کنم 

خود بیماری که دارو نداره،فقط سیستم ایمنیو قوی میکنن و اینکه یه دارو هست ضدانعقاد خون میزنن،

بله ما ساپارین به پدر و مادرمون که مبتلا شدن زدیم هفت تا روزی یدونه!! داروهاشم که مشخصه ازیترومایسین. دیفن هیدرامین. تاوانکس هست .

فقط مایعات زیاد باید مصرف بشه . اب هویج و سیب و پرتقال. سوپ و ماهی خیلی خوبه

عزیزم نمیشه گفت هیچ دارویی استفاده نکنید کرونا داروهای مشحص شده خودش رو داره که اونم باید فوق تخصص ع ...

کرونا هیچ دارویی نداره ما بعد این جریان تحت نظر چندتا پزشک بودیم ک نکنه یه وقت چیزی بشه برا امپولا تنها مسکنی که به میدادن استامینفون بود 

اطلاعات غلط از خودش به ما داده بود و میگفت با پزشک مشورت می کنم 

والا ما تو فامیلمون انواع پزشک متخصص داریم. یکیش زن داداشم ولی فقط به فوق تخصص عفونی مراجعه میکنیم.

کارتون حماقت بوده عزیزم

بله ما ساپارین به پدر و مادرمون که مبتلا شدن زدیم هفت تا روزی یدونه!! داروهاشم که مشخصه ازیترومایسین ...

اره اینا بودن برا مسکن و ازوم کردن درد فقط استامینفون بود ازیترو هم من سری عوارضش به طور شدید تو بدنم خودش رو نشون داد دیگه بهم ندادن

کرونا هیچ دارویی نداره ما بعد این جریان تحت نظر چندتا پزشک بودیم ک نکنه یه وقت چیزی بشه برا امپولا ت ...

برای تب استامینوفن500 مناسبه.

ناپروکسن برای بدن درد و سر درد و ضد التهاب

ازیترومایسین 500

برای عزیزانی که مشکل ریه دارن امپول ساپارین هفت تا روزی یدونه.

این داروها رو تجویز نمیکنم ولی خانوادم که مبتلا شدن از اینا استفاده کردن

مادر عزیزم مشکل شدید قلبی ریوی دارن که خدا رو شکر خوب شد.

اره اینا بودن برا مسکن و ازوم کردن درد فقط استامینفون بود ازیترو هم من سری عوارضش به طور شدید تو بدن ...

برای درد فقط ناپروکسن خوبه!

استامینوفن برای تب!!

خدا رو شکر که خوب شدین گلم