2777
2789
عنوان

اوناییک اهل درس خوندنین بیایین

92 بازدید | 8 پست

من حوصلم نمیکشه درس بخونم 

ولی از یه طرفی باید بخونم میخوام اگ استخدامی باشه شرکت کنم 

چجوری علاقه مند شم 😢

مگر دریا مُرد از بی بارانی؟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد حوندی یا دولتی؟☺ بعد یه سوال دیگه هم دارم  اگه فقط تو فرجه درس میخوندی حدودا معدلت چند م ...

من پیام نور خوندم 

راستشو بخوای من اصلا علاقه ای ب این رشته نداشتم 

و فقط خوندم ک یه مدرکی داشته باشم.اصلااااا طول ترم درس نخوندم اما معدل کلم شد ۱۵

الان ب خودم اومدم دیدم تو این شرایط باید کار کرد شهرمونم کوچیکه اصلا کار نیست 

ب فکر استخدامی افتادم اونم میدونم اگ بخوام بخونم کارم خیلی سخته باید خیلی خیلی زحمت بکشم 

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

ب کار احتیاج دارم 😢

من پیام نور خوندم  راستشو بخوای من اصلا علاقه ای ب این رشته نداشتم  و فقط خوندم ک یه مدر ...

یه کتاب داره سایت ایران استخدام تست های سال های گذشته ادارات دولتیه اونو بخر کار کن حتما 

هر چند شانسی همین جور یه رشته ای انتخاب کردی 

اما انتخابت عالی بوده😁

چون با این رشته حداقل می تونی شانس خودتو برای استخدامی امتحان کنی 

اما خیلی از رشته ها این طوری نیستن

افتادگی آموز گر طالب فیضی ، هرگز نخورد آب زمینی که بلند است .
یه کتاب داره سایت ایران استخدام تست های سال های گذشته ادارات دولتیه اونو بخر کار کن حتما  هر چ ...

مرسی از انگیزه ای که دادی 

چشم حتما 💙