2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 63 پست

عزیزم به من ثابت شده بارداری هیچ علامتی نداره قبل از موعد پریود....

اینکه بگی علامت پری ندارم پس باردارم، یا علامت دارم و باردار نیستم، هیچ کدوم قطعیت نداره.

نا امید نباش ان شاءالله بارداری.

واسه منم دعا کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گرمیجات مرتب مصرف مبکنی؟

آره. سعی میکنم همش گرمیجات بخورم. خودم میدونم بلغم دارم شکمم بزرگه و همش سردمه. میدونین برای درمانش چکار کنم؟ شوهرم نمیذاره از سایتا دمنوش سفارش بدم.

بله انداختم مشکلی نداشتم.

خداروشکر

اگه مشکلی نداری شروع کن به گرم کردن رحمت. البته امیدوارم باردار باشی 😊

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
خداروشکر  اگه مشکلی نداری شروع کن به گرم کردن رحمت. البته امیدوارم باردار باشی 😊

ممنونم عزیزم. چطور گرمش کنم؟ همش کیسه آب گرم به کمرم میزنم و گرمی میخورم. دیگه چکار باید کرد؟

یعنی ممکنه با درد پریودی باردار باشم؟ 

عزیزم من تجربه بارداری خودمو میگم شاید به دردت بخوره...

ما سه ماه اقدام کردیم و نشد، رفتم پیش دکترم گفت همسرت تست اسپرم بده.

جواب اومد، دیدیم بعله، هم تعداد کمه هم تحرک...

به دکترم نشون دادم گفت باید بریم پیش اورولوژی...

ما وام مسکن داشتیم و دنبال خونه بودیم. قرار گذاشتیم چند ماه بریم دنبال خونه و .. جا به جا که شدیم همسرم بره دکتر.

من اون موقع حرم حضرت عبدالعظیم میرفتم خدمتگذار افتخاری...

خلاصه یه روز خیلی ناراحت بودم. مدیر بخش ما که خانم خیلی مهربونی گفت چی شده. منم گفتم همسرم ...

اونم گفت اصلا ناراحت نباش آیت کارایی که میگم بکن دکتر نیازی نیست.

گفت همسرت لبنیات نخوره. گوشت گوساله نخوره. سردی نخوره.

همراه غذا زیتون و ریحان و مرزه و ترخون.

خرما و چهار مغز و عسل زیاد...

خلاصه ما همون ماه که انتظار نداشتیم. فقط با یه بار رابطه باردار شدم عزیزم...

الان پسرم دو سال و نیمه هست و میخام برای دومی اقدام کنم اگه خدا بخاد.

هیچکسو ندارم باهاش درد و دل کنم. هر کی بهم میرسه میگه چرا باردار نمیشی الکی میگم نمیخوام داغ دلم تازه میشه. نمیتونم درد و دل کنم. همش تیکه میندازن که سال دیگه بچه بغلت و این حرفا میدونم دعا دارن میکنن ولی ناراحت میشم  

ممنونم عزیزم. چطور گرمش کنم؟ همش کیسه آب گرم به کمرم میزنم و گرمی میخورم. دیگه چکار باید کرد؟

اول مطمئن باشه که باردار نیستی 

صبح ها ناشتا عسل و سیاه دانه بخور 

۱ قاشق از اول پری تا ۲۰ روز 

همسرت هم بخوره . برای همسرت میتونی ترکیب عسل و ۱۰ دانه سیاه دانه . مقداری گردو   بادام و پسته آسیاب شده درست کنی بدی بخوره ۱ قاشق صبح ناشتا 

زیر شکم و تو دوره پری با روغن سیاه دانه ماساژ بده مشما بزار ببند 

حلوا میتی و از گوکل سرچ کن بخور 

سردیجات مثل دوغ و ماست و خیار و .... 

مصرف نکن 

سه روز اول پری حمام نرو 

تو چایی حتما از زنجبیل و دارچین استفاده کن . 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊