2777
2789
عنوان

خداروشکر داداش ندارم...

307 بازدید | 14 پست

که بخام ناخاسته دل خانمش بایه حرفم بشکنم اشکش دربیاد 

از خدا میخام اگر مادر شوهرم شدم جوری نباشم عروسمو که با اخلاقای بد پسرم میسازه ازار بدم  بیاد گریه کنه از حرفم یا حرکتم و منو بسپاره بخداش

امیدوارم همه قدر همو بدونن برای خوبیای هم ارزش قائل شن...

امیدوارم کوته بینی رو بذارن کنار و ازهم بی توقع باشن 

امیدوارم یه روزی بیام بینم تاپیکای ناله های عروسا کم بشه تو این سایت 

آمین...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمین 

منم داداش ندارم 

خداکنه مادرشوهرخوبی بشم 

البته بستگی به عروس هم داره😉

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

حالا من هم داداش دارم هم خودم خواهرشوهر بی بخاری هستم هم مامانم کاری به عروس نداره  

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
زن داداشمو خیلی دوس دارم در حد خواهر اونم مارو خیلی دوس داره اصلا کاری به زندگی هم نداریم.عزیزم همیش ...

درود برشما مطمئن باشید همین خوبیا دستگیره زندگیتون میشه برای دخترتون همینطو باشه انشا

اینو بدونید پناه عروس اول شمایید بعد خانوادا خودش 

هواشو دلشته باشید خیر ببینید

من داداش و زن داداش دارم سال تا سال همو نمیبینیم کلا بیتفاوتم نسبت بهشون. علاقه ای بین ما نیست کلا نسبت به هم سردیم مثل غریبه ها نه دخالت میکنیم نه باهم صمیمی میشیم خیلی وقتها حس میکنم برادر ندارم حس میکنم تک فرزندم چون ارتباطم از مجردی تا الان با داداشم خوب نبود و نیست کلا کنارش گذاشتم عقایدمون باهم فرق داره هیچوقت حس نکردم داداش دارم واسم مثل پسر دایی و پسر خاله  ومثل پسرای فامیله . باهم غریبه ایم به هم کاری نداریم بعد ازدواج هم دیگه ارتباط نداریم 

عریزم شما که انقد دید مثبتی دارین . در مورد زن داداش های پرتوقع ام نطرتو بگو. من واقعا از دست زنداداشم انرژی منفی میگیرم . همش دروغ میگ دست به سیاهو سفید نمیزن وقتی میاد خونه مامانم ما باید ازش پذیرایی کنیم کلا ازش متنفرم ولی دست از سرمون برنمیدار حتما اصرار به  رفت وامد هم داره

عریزم شما که انقد دید مثبتی دارین . در مورد زن داداش های پرتوقع ام نطرتو بگو. من واقعا از دست زندادا ...

بعله همیشه استثنا هست همینطور ک دیدید خاهرشوهر مادرشوهر خوبم داریم شمام بخاطر ارامش برادرتون کوتاه بیاید چشماتونو ببندید 

خوبی و بدی هر دو دو طرفس 

ماهم بخاطر ارامش شوهرمون چشم روی خیلی از بی لطفیای خانواده شوهر بستیم