2777
2789
سلام عزیزم تازه میخوای شروع کنی که همیشه کتابخون باشی یا اینکه کلا کتاب میخونی ؟ 

نه خیلی وقته میخونم دوست دارم کتاب های بیشتری بگیرم البته کسایی که خوندن ووقشنگ بودن معرفی کنن

لایکم کنید بعدا بیام

اینقدر بهم توهین نکنین من اهل دعوا نیستم برو عقده ات را سر یک احمق خالی کن۹/۹/۹۹در حال درس خوندن در مدرسه تیزهوشان هستم😁و بهترین دانش اموز مدرسه میشم راستی من را دانکی یا خر صدا نکنیم ممنون ناراحت میشم                                                 15 ساله ام و با اطلاع خانوادم عضو سایتم...دوست عزیز اگه حضور من در سایت با طرز فکر شما تطابق نداره  کامنت نذاره توهین نکن مگه مجبوری داداش راستی خانواده ام راضی هستن بع توچه من هستم نصیحت نده میدونم چرا توهین میکنی چون عقده ای هستی و چون همسن من ازادی نداشتی الان به من حسودی میکنی داداش مجبورم اینطوری بگم بعضیا ها فقط زبان فحش را میفهمن حالا یک عده میان میگن من بهم بر خورد داداش من منظورم اونهایی که توهین میکنن پس سکوت متشکرم توهین و فضولی نکنین اگه ریپلایت فخش داره پس نفرست داداس          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شعر:

فروغ فرخزاد

هوشنگ ابتهاج😍

شهریار

فاضل نظری

رمان و داستان و سایر:

دنیای سوفی

سه شنبه ها با موری

1984

قلعه حیوانات

جز از کل

من پیش از تو

من پس از تو

هنوز هم من

سمفونی مردگان

کلیدر

بوف کور

وقتی نیچه گریست

قهوه ی سرد اقای نویسنده

مردی به نام اوره

چشمهایش

خاطرات کاناپه فروید 

روان درمانی اگزیستانسیال

وضعیت آخر 

ماندن در وضعیت آخر 

بازی ها 

این کتابهای بالا روانشناسی هستن و بسیار دلنشین 

فقط کتاب آخری «بازی ها» یکم سنگین هست قبلی هاش رو اول بخون 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!