2777
2789
روانشناسی چندتا گفتم ولی اگر رمان و تاریخ هم بخوام پیشنهاد بدم  به نظرم آثار نویسنده هایی که ...

ممنونم نویسنده هایی که  نام بردین همه عالین مخصوصن داستایوفسکی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملت عشق که باهاش زندگی میکنم انقدر دوسش دارم

منم همینطور 

۳ بار خوندمش 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ملت عشق که باهاش زندگی میکنم انقدر دوسش دارم

ببین من واقعا مخالف سر سخت کتاب ملت عشق

هستم 

به اسم عرفان روابط خارج از خانواده و خیانت رو توجیح میکنه 

این وحشتناک هست 

فکر کن به اینکه همه آدم هایی که خیانت میکنن همین حس عاشقانه و عارفانه رو با دیگری که همسرش نیست تجربه میکنه 

کتاب افتضاحی هست 

استفاده از اسم عرفان 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ببین من واقعا مخالف سر سخت کتاب ملت عشق  هستم  به اسم عرفان روابط خارج از خانواده و خیان ...

ببین عزیزم هرچیزی کامل کامل نیست ولی اگراون قسمت هاشو فاکتور بگیریم پندهای شمس وملاقاتش بامولانا خیلی حرف ها واسه گفتن دارن کتابم یه چیز سلیقه ای هستش شاید شما اینو دوس نداشته باشین کتاب دیگه ای خیلی بهش علاقه داشته باشین وبرعکس

ببین عزیزم هرچیزی کامل کامل نیست ولی اگراون قسمت هاشو فاکتور بگیریم پندهای شمس وملاقاتش بامولانا خیل ...

کی از عشق گفتن و شنیدن دوست نداره ؟!

نصف نویسندگانی که معرفی کردم از عشق میگن و عرفان

اصلا زندگی پاسخگویی به همین سوالات بنیادی و هستی شناختی و همینطور پرداختن به عشق هست 

ولی استفاده ابزاری برای پرداختن و موجه نشون دادن خیانت !!!!

اینکه کتاب سلیقه ای هست جاش اینجا نبود !

داریم در باره موضوع صحبت میکنم و هدف گیری های معنا دار 

مولوی پروژه کم نداریم 

فرانکلین لوئیس

عبدالحسین زرین کوب

بدیع الزمان فروزانفر

پرویز عباسی داکانی

عبدالرفیع حقیقت ....

هر نوشته ای ارزش نداره 

همونطوری که هر فیلمی ارزش دیدن نداره ... کم از سریال های ترکیه ای نبود 

کتاب خوندن باید فکر کردن و تحلیل کردن یاد بده ..... 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
کی از عشق گفتن و شنیدن دوست نداره ؟! نصف نویسندگانی که معرفی کردم از عشق میگن و عرفان اصلا زندگی پ ...

نمیدونم شما چرا حالا جبهه گرفتین درمورد این کتاب میدونم مبحثش درمورده عرفانه ولی من بازمیگم سلیقه ای هستش شاید من ازاین بعدی که نویسنده ملت عشق نوشته به عرفان نگاه میکنم شاید شما نویسنده هایی که معرفی کردین واسه عرفانو رو دوست دارین تازشم اگه بخوایم راجب موضوع خیانت صحبت کنیم خانمی که در رونده قصه عاشق کسی دیگه میشه از شوهرش خیانت میبینه که میسرشو عوض میکنه همونطور که مولانا میگه این جهان کوه هست و فعل ماندا سوی ما آید ندا ها راصدا ولی من بازم نظرم بااین تفاسیر شمانسبت به دوست داشتن این کتاب کم نمیشه اصلن آدمی نیستم که بخوام یه موضوع رو کش بدم وجر وبحث کنم تمام