2777
2789

سلام خانوم گلا بنده امروز۹سیکلمه اقدامم داشتم الان گلاب به روتون توی ترشحاتم رگه خون دیدم از چیه؟؟؟/کسی تجربه داره ؟/؟؟

خطرناکه ایا؟

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

ماه قبل معاینه داشتم عفونت نبود الان کشت ادرار جواب میده؟

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره اینجوری میشه ؟ یعنی تاحالا لکه بینی نداشتی در کل طبیعیه پیش میاد

تو این دوره اره البته من بعد از،سقطی که داشتم پریودم نامنظم شده ممکنه تخمک گذاری باشه؟؟؟

تو این دوره اره البته من بعد از،سقطی که داشتم پریودم نامنظم شده ممکنه تخمک گذاری باشه؟؟؟

9 سیکل که نه بعید میدونم .مریودات ده روره نبوده؟ من معمولا ده روز پاک میشم اگه یه بار زودتر پاک بشم دوباره تا قبل ده روز لکه بینی دارم

**اللهم عجل لولیک الفرج**
9 سیکل که نه بعید میدونم .مریودات ده روره نبوده؟ من معمولا ده روز پاک میشم اگه یه بار زودتر پاک بشم ...

نه سیکلم ۲۴روزه تا ۲۸روزه متغیر شده نمیدونم چرا اینطور شدم لازمه برم پیش پزشک؟