2777
2789

بخاطر یبوستش رژیم داره خیلی چیزا رو نمیتونه بخوره فقط خورشت برنج سوپ آش مجازه مصرف کنه دلم براش آتیش گرفته ارزو یه بسکویت یه بستنی داره ولی نمیتونه بخوره امروز شش روزه که هیجی نخورده فقط در حد سه چهار قاشق  برنج و خورشت میخوره فقط ۳تا ۴تا قاشق خیلی چاق بود درحدی که دکتر و بهداشت همش دعوام میکرد الان شده استخون خیلی غصه میخورم شربت اشتها اور میدم فایده نداره چندبارقایمکی از باباش بهش بسکویت دادم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم

انجیر نمیتونی بهش بدی؟بده براش؟هم اشتها اوره هم ملین الانم فصلشه

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیسکوییت رو نده بذار اون مزه ها از سرش بیافتن. برا یبوستش کار دیگه ای نمیشه کرد؟مثلا دکتر ب من گفت داخل بطری اب همیشه تخم شربتی و خاکشیر بریز و واقعا تاثیر گذاره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

وای خیلی بده 

منم مشکل بلع و رفلاکس دارم تازه یبوست ۶م دارم دارم‌نمی تونم چیزی بخورم الان از ۹۷ اینجوری هستم 

اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.
به نظر من دکترش رو عوض کن شاید دکتر جدید یه راه حل بهتری واسه یبوستش داشته باسه که بچه بتونخ غذاهای ...

خواهر کارشاز دکتر گذشته یبوستش خیلی شدیده بحدی که موقع دفع جیغ میزنه