بخاطر یبوستش رژیم داره خیلی چیزا رو نمیتونه بخوره فقط خورشت برنج سوپ آش مجازه مصرف کنه دلم براش آتیش گرفته ارزو یه بسکویت یه بستنی داره ولی نمیتونه بخوره امروز شش روزه که هیجی نخورده فقط در حد سه چهار قاشق برنج و خورشت میخوره فقط ۳تا ۴تا قاشق خیلی چاق بود درحدی که دکتر و بهداشت همش دعوام میکرد الان شده استخون خیلی غصه میخورم شربت اشتها اور میدم فایده نداره چندبارقایمکی از باباش بهش بسکویت دادم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
بیسکوییت رو نده بذار اون مزه ها از سرش بیافتن. برا یبوستش کار دیگه ای نمیشه کرد؟مثلا دکتر ب من گفت داخل بطری اب همیشه تخم شربتی و خاکشیر بریز و واقعا تاثیر گذاره
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
منم مشکل بلع و رفلاکس دارم تازه یبوست ۶م دارم دارمنمی تونم چیزی بخورم الان از ۹۷ اینجوری هستم
اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم اینک خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به شوری چشم اعتقادی نداشتم😔........دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ.........نی نی سایت و کاربرای نی نی سایت به من یاد دادند که اینجا نه می تونم درد دلم را بگم مورد تحکم قرار میگیرم نه میتونم در مورد مشکلات زندگیم بگم مورد قضاوت دیگران قرار میگیرم نه میتونم از خوشی های زندگیم بگم مورد خوشبحالت و حسودی دیگران قرار میگیرم و نه می تونم از مشکلات دنیایی بگم چون قطع کاربری میشم پس بنابراین سکوت میکنم.