2777
2789
عنوان

پسر بد غذام دوسالشه تقریباً ۶روزه چیزی نخورده

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست
خواهر کارشاز دکتر گذشته یبوستش خیلی شدیده بحدی که موقع دفع جیغ میزنه 

الهی چقدر سخت تورو خدا دکترش رو عوض کن حتما فایده داره . بابا مردم وقتی مشکل دارن اینقدر دکتر عوض میکنن تا بالاخره یکیش به درد بخوره

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر کارشاز دکتر گذشته یبوستش خیلی شدیده بحدی که موقع دفع جیغ میزنه 

حالا شیره هم امتحا کن خیلی بهش بده

منم بچمو ۱سال و نیمی ختنه کردم چندروز یجاخوابیدهمینجوری شد تو بغلم میلرزید و جیغ میزد و زور 

نمیتونست دفع کنه 

خیلی شیره بهش دادم راحت شد

اول باید اضطراب خودتو نشون ندی خیلی عادی برخورد کنی دوم خاکشیر با ابجوش بزاری چن دقیقه همینجوری بمونه صبحا ناشتا یا هرقت تشنش شد  بهش بده یا انجیرتو شیر  یاگلاب بخیسون  یا الو وانجیرو باهم بخیسون ابشو ناشتا بهش بده بخوره وبهش بگو اگه بخوریش جایزه بهت بیسکوییت میدم اگه تحرکش کمه  روزی نیم تا۱ ساعت ببر بیرون پارکی جایی البته بارعایت پروتکلهای بهداشتی بزار یکم تحرک داشته باشه سالاد ومیوه هرچی دوستداره ( بجز موز)مخصوصا سیب با پوست بده بخوره غذاها هم فقط برنج سفید وماست وابلیمو باعث سفتی شکم میشن بقیه غذاهارو کم کم بده بخوره البته باجایزه ای که دوست داره واگه نخورد جایزه رو بهش نده وسط غذاهم سعی کن اب نخوره یا اگه خواست بخوره ابجوشیده ی ولرم بخوره اونم خیلی  کم

اول باید اضطراب خودتو نشون ندی خیلی عادی برخورد کنی دوم خاکشیر با ابجوش بزاری چن دقیقه همینجوری بمون ...

البته تو این سن بچه ها یکم بد غذا میشن ولی کم کم درست میشن یالاقل خودشونو باجیزایی که دوست دارن سیر میکنن میتونی درکنارش ب کمپلکسی یا ویتانینهای  کم ضرر بدی تا دچار کمبود ویتامین نشه