2777
2789
عنوان

اونایی که تو زندگیشون خوشبختن بیان

346 بازدید | 31 پست

راز خوشبختیتون تو چی میدونید؟صادقانه بگید بنظرتون چه چیزهایی باعث شده که خوشبخت باشید؟اخلاق خوب و با ایمان بودن،نیکی به دیگران،شانس،زبر و زرنگ بودن و برای خود موقعیت ساختن،مغرور بودن،اعتماد بنفس،برای خودتون ارزش قائل بودن،گذشت داشتن،دعا کردن و ختم گرفتن وخیلی چیزای دیگه که فکر میکنید باعث شده تو زندگیتون مخصوصا ازدواج و رابطه با خانواده شوهر تون تاثیرگذار باشه رو بگید شاید راهکار و کمکی به دیگران بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه به پایین تر از خودم نگاه کردم از همه لحاظ اونوقت احساس خوبی دارم که من زندگیم بهتره ولی امان از وقتی که خودتو با بالا تر از خودت مقایسه کنی..

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

من فکرمیکنم چون نه خودم نه شوهرم کینه ای نیستیم وسعی میکنیم همه ی آدمارو دوست داشته باشیم.. . واینکه شوهرم خیلی آدم احساساتی وباشعوریه.. اماهیچکس همیشه احساس خوشبختی نمیکنه من فکرمیکنم حتی درطول روز احساس خوش بختی نوسان داره... اماخب من خیلی وقتا به چیزایی که دارم قانع نیستم بااینکه خیلی چیزا دارم واین حرص وطمع احساس خوشبختیومیگیره ازم

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

تعریف هرکس از خوشبختی با دیگری فرق داره عزیزم! 

من اگر روابطم با بقیه خوبه بخاطر اجتماعی بودنمه 

و ارامشو مدیون انتظاریم ک از دیگران ندارم 

اصلا هم ادم معتقدی نیستم و هیچ کدوم از کارای ک گفتین رو انجام ندادم و نمیدم 

فقط خیلی شکر گذار خدا هستم و قدر داشته هامو میدونم

در نهایت خوشبختم چون پدر مادرم در کنارمن و سالمن 

این از نظر من خوشبختیه