2777
2789
عنوان

نیش زنبور

167 بازدید | 22 پست

سلام خانما دخترمو زنبور نیش زد بعداز ظهر فک کردم چیز مهمی نیست اهمیت ندادم تا شب دستش تا مچ ورم کرد و خیلی دردش میکرد از داروخونه ایپوپروفن واسش گرفتیم الان خوابیده حالا تو نت چیزای خطرناکی نوشته نگران شدم اصن نیششو خارج نکردم و چیزی روش نزاشتم. شما تجربه ندارین در این زمینه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بارم شوهرم رفته بود ی جا دوربین نصب کنه چهر پنج تا رنبور صورتشو نیش زدن صاحب ملک اونجا سریع تریاک تو اب حل کرده بود زده بود ب صورتش میگفت هم دردش اروم شده هم سریع بادش خوابیده

اگه حساسیت نداره ک مشکلی نیس یخ بزارید روش خوبه من هر وقت زنبور میزنم مامانم یخ میزاره روش

از این زنبور قرمزا بود نیششو هم درنیاوردم الانم که خوابه نمیشه کاریش کرد چقد طول میکشه دردش و ورمش بره؟

ی بارم شوهرم رفته بود ی جا دوربین نصب کنه چهر پنج تا رنبور صورتشو نیش زدن صاحب ملک اونجا سریع تریاک ...

حالا تریاک از کجا بیارم البته الانم چند ساعت گذشته فایده نداره

از این زنبور قرمزا بود نیششو هم درنیاوردم الانم که خوابه نمیشه کاریش کرد چقد طول میکشه دردش و ورمش ب ...

اگه یکی دو ساعت یخ بزاری همون موقع دردش از،بین میره ورمش هم تا یکی دو روز باهاش هست 

تاج کبیر💙💙تاج دوستاره⭐⭐تاج باغیرت💙💙