2777
2789
عنوان

به امید دیدنت شبم روز میشه....

429 بازدید | 20 پست

نمیدونم این قصه کی  و چه طوری به پایان میرسه، فقط میدونم اگه این دوست داشتنه به ثمر بشینه و تو متوجه حال این روزهای من بشی باورت نشه این حجم از دوست داشته شدنو...

احتمالا بوده تو رندگیت که کسی دوستت داشته باشه ولی این مقدارو بعید میدونم💔❤

بی صبرانه منتظرم فردا بشه شاید ی لحظه دیدمت.... مثل امروز صبح که از پارکینگ اومدی بیرون و از دور دیدمت

نمیدونم تو هم منو دیدی یا نه....

تو ی دستت کیف بود و تو ی دستت کلی پرونده، ی لبخند ریزیم داشتی (فکنم اون لحظه که سرم پایین بود تو اول منو دیدی)

چقدر پیراهن مشکی بهت میاد💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اجازع ی اناناس بردارم🥺

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بردار

مرس مرس🤍

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اگه میخواست که تا حالا شده بود....هر چی بیشتر میرم سمت خدا بیشتر ازش دور میشن

چرا فکر میکنی باید برای خدا زمان تعیین کنی عزیزم

اصلااا واقعا به قول خودت شاید نشه ولی تو نباید انقدر ناامید باشی

خدا تو قران گفته ادئونی استجب لکم ؛مرا بخوانید تا شمارو اجابت کنم

نگفته با این شرط و اون شرط اجابتت میکنم گفته اجابت میکنم

به نظرم با قانون جذب اشنا شو 

تا بفهمی زندگی همش یه بازیه و با افکارمون چقدررر راحت میشه به یه جایی برسیم یا نرسیم