الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂😂😂😂ای جان عین منی به خدا،منم تنها میشم میرم تو این فازا
قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمنمردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
قانونی که حق ابرازعقیده و اعتراض را از مردم بگیرد،دشمنمردم است،حال این قانون چه در کتابی نوشته شده باشد چه در جامعه ای به شکل فرهنگ در آمده باشد،به کودکتان بیاموزید که تفکراتش را آزادانه بیان کند بدون آنکه در هراس قضاوت احمق ها باشد،چرا که یکی از اصول رستگاری ،بیان آزادانه تفکرات است
چندشب پیش ی تاپیک بود بقیه میگفتن ی موجوداتی هستن ب اسم ادم کوچولو همیشه اونا از گنجا مراقبت می کنن
بیشترم تو ایلامن
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
ولی خیلی خطرناکه،کار هر کسی نیست بری با خریدارای اینجور چیزا سرو کله بزنی،سر خیلیا رو زیر آب کردن
ولی اینطور که میگفتن گنجای زیادی تو منطقه ایلام هس و این ادم کوولوها هم اونجان
حتی ی کاربر میگفت که من دیدم حالا دیگ راستو دروغو نمیدونم
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.