2777
2789
اخه خود وزارت آموزش پروش گذاشته به عهده مدرسه هر کاری هم مدرسه کنه بهش گیر میده جای اینکه خودش ی فکر ...

باید دستور العمل بدن به همه مدارس.من حس میکتم به عهده مدرسه باشه فقط به فکر خودشون هستن معلما وهر جور خودشون راحت باشن پیش میرن 

منم میرم مدرسه طبقه اولمون ابتداییه. همه کوچولو موچولو با لباسای خوشگل میان آدم قند تو دلش آب مبشه.. ...

ممنون گلم ولی بچم به باباش رفته اهل درس نیست و کاری هستش .مدرسه هم درس اولویت چهارمشه.بیشتر رو مهارت های فردیشون تمرکز داره.به ما هم گفتن اصلا بهشون کار نداشته باشیم که همش بگیم بنویس بنویس

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دستور العمل بدن به همه مدارس.من حس میکتم به عهده مدرسه باشه فقط به فکر خودشون هستن معلما وهر جو ...

برای دولتی اره اما غیر انتفاعی باید نهایت زورمونو بزنیم ک عین حضوری باشه کیفیت کلاسا والا والدین دهن آدمو سرویس میکنن 

منم مدیرم امسال سعیمون بر اینه که بیشتر با برنامه شاد کار کنیم و گروههای واتساپ واسه تعامل بیشتر با خانواپ

از همین الان به معلمام گفتم برنامه ریزی کنن و طرح درس داشته باشن و موارد مهم درسی رو بیشتر تو جلسات حضوری بگن 

🥰🥰🥰😇
ممنون گلم ولی بچم به باباش رفته اهل درس نیست و کاری هستش .مدرسه هم درس اولویت چهارمشه.بیشتر رو مهارت ...

انشاالله مبارکش باشه ولی خواهرانه میگم من این جور مدارس رفتم هواست باشه فقط توی پاچتون نکنن بعدا جلو یکی بهش بگی بشمار یا فلان شعر رو بخون یا یایایا      بعد نتونه و سرخورده بشی از هزینه مردن و ادا اطوار مدرسهه 

خدا ازشون نگذره که این حرفا هم بما میزدن ولی بچه ی خودم و دوستام بی سواد اومدن بیرون 

میخوام بگم ذوق نکن از اینده نگریه پوچ مدرسه و ادا اطواراش 

ممنون گلم ولی بچم به باباش رفته اهل درس نیست و کاری هستش .مدرسه هم درس اولویت چهارمشه.بیشتر رو مهارت ...

دقیقا باید کار داشته باشید من پسرم امسال میره دوم 

سال اولشم نوشتم دولتی خیلی عالی بسیار راضی بودم 

پیش دبستانیش همون وعده هارو میدادن کاری نداشته باشید فلان بیصار 

ارزنی این بچه یاد نگرفت و فقط ۱۵ میلیون من رفت توی جوب 

سلام عادی نمیکرد از بس مغرور شده بود 

نمیدونم ولی من تجربمو گفتم 

اونا یک مشت دروغ میدن شاید ظاهر مدرسه عالی باشه و ادب و نزاکت ولی در پی وجود خلق بچه بری میبینی که چه میکنن باهاش 

موفق باشی گلم 

انشاالله مبارکش باشه ولی خواهرانه میگم من این جور مدارس رفتم هواست باشه فقط توی پاچتون نکنن بعدا جلو ...

نه گلم مدرسه از نظر تکنیک های آموزشی خیلی خوبه.پسر من شش هفته پایگاه تابستون کل نگاره های فارسی رو تموم کردن و کامل یاد گرفت.نصف ریاضی و علوم هم کامل یاد گرفت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دقیقا باید کار داشته باشید من پسرم امسال میره دوم  سال اولشم نوشتم دولتی خیلی عالی بسیار راضی ...

کار نداشتن به خاطر اینه که معلم با روش خودش یاد میده ولی اگه ما بخواهیم بعد بدیم با تذکر قدیم به روش خودمون میگیم و بچه سردرگم میشه