2777
2789

ما قراره ترکیبی از شاد و واتساپ و ادوبی کانکت باشیم. از 15 ام هم شروع میکنیم. من معاون فناوری ام و کلن امسال پر کار ترین سالمه

به اینترنتشم فکر کردین؟

من باید ماهی صد تومن بدم نت تو مدرسه مجازی😭

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. به ارامش دست یافتم و همه چیز برای رسیدن به ارزوهایم فراهم شد به خدای خود نزدیک تر شدم و خانواده ام غرق در ارامشی بی پایان شدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام مدیر هست گفت یک روز درمیون قرار بچه ها بیان

دبیرستان دوره ی اول هستن

ولی ساعت کاری بیشتر وایمیسن گفت تا ۴ فک کنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

پسرم یه روز تو هفته حضورین.اموزششاشون تو ادوب  کانکت و بله هستش.لوازم تحریرو وسایل کاردستی و پروژه اینا رو هم مدرسه میده

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سلام والا بعید میدونم بچه ابتدایی ۸ صبح انلاین بشه بخواد درس بخونه چه برسه که بنویسه

من پایه 7 و 8 و 9 رو دارم تو مدرسه مون اما ابتدایی مجتمع ما هم قرا ه 3 تا پایه رو عصر برگزار کنن 3 تارو صبح عین تایم رسمی مدرسه

به اینترنتشم فکر کردین؟ من باید ماهی صد تومن بدم نت تو مدرسه مجازی😭

ما با یه جایی کار کردیم ک حجم نت مصرفیمون کمتر میشه اما این داستان جزو جدا نشدنیه آموزش مجازیه

من امروز رفتم مدرسه پسرم .جلسه معلما بود ولی معلوم بود هیچ برنامه خاصی ندارن وخودشونم نمیدونن میخان ...

اخه خود وزارت آموزش پروش گذاشته به عهده مدرسه هر کاری هم مدرسه کنه بهش گیر میده جای اینکه خودش ی فکر حسابی بکنه

قربونت.خیلی ذوقش رو داریم🥰🥰🥰

منم میرم مدرسه طبقه اولمون ابتداییه. همه کوچولو موچولو با لباسای خوشگل میان آدم قند تو دلش آب مبشه.... ایشالا فارغ التحصیلیش