2777
2789
عنوان

یکی بیاد فقط ارومم کنه

927 بازدید | 112 پست

امشب یه بار دیگه شکستم نابود شدم امید داشتم برگرده ولی آب پاکی رو ریخت رو دستم

این همه دعا این همه خواب

توروخدا نه به خواباتون اعتماد کنید

نه به نشونه ها

نه به حس ششمی ها و فال

همشون دروغن 

حالم خیلی بده 

جلو همه زدم زیر گریه عین روانیام

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ شده گلم مگه

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  

چیشده عزیزم؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

کسی که عاشقانه دوسش داشتم اونم وانمود میکرد دوسم داره بخاطر هیچ و پوچ رابطه رو تموم کرد میگفت خونوادم مخالفن دروغ میگه مطمئنم میگه بیا گوشی رو میدم بهشون باهاشون حرف بزن راضی نمیشن من شرایط ازدواج ندارم و هزارتا چیز دیگه

کات کرده بودیم ولی هنوزم استوریامو جواب میداد 

چقد دعاکردم چقد حضرت ابوالفضل رو صدا زدم امام حسینو صدا زدم نذر کردم حتی گفتم قسمتم نیس فراموشش کنم هیچی نشد تا امشب دیدم منو از پیجش ریمو کرده و بهش گفتم بازم کلی حرف زدیم و فهمیدم تصمیمشو گرفته و واسه همیشه تموم شد

خدایا شکرت
تازه میدونی فال دروغه🤦‍♀️

خیلی از گذشتم درست گفت از حرفایی که پسره بهم زده بود و هیشکی خبر نداشت از مهاجرتمون منم باور کردم که فالش درسته خاک تو سرم واقعا

خدایا شکرت
کسی که عاشقانه دوسش داشتم اونم وانمود میکرد دوسم داره بخاطر هیچ و پوچ رابطه رو تموم کرد میگفت خونواد ...

خیلی بده حس ترد شدن ولی باید زندگیتو از اول شروع کنی زندگیت محدود نمیشه به همون ادم. ادمای خوب میان تو زندگیت

حس ششم که همش دروغ محضه فالو طلسمو اینا هم خرافات... فقط باید طرفتو درست انتخاب کنی. حالتو خوب میفهم ...

این دومین شکستم بود 

شکست اولیم بعد ۸ سال رابطه 

بعد فوت مادرم

بعدم این یکی

دیگه نابود شدم

خدایا شکرت
دنیا ارزش حال خرابو اشک هاتو نداره عزیزدلم

😭😭😭😭😭😭😭

خیلی تنهام 

کاش مادرم بود ارومم میکرد

همین یه جملت رو واقعا احتیاج داشتم یکی بهم بگه😭😭

خدایا شکرت