2777
2789

شما هم مثل من از این همه تاپیک های خاله زنک خسته شدین یا فقط من اینجوریم؟؟🤐

همش خیانت

دعوا با خانواده شوهر😖

چشم و هم چشمی

چه خبرتونه چ خبرتونههه😑😐😐😐

چو خدا بود پناهت چه خطر بود ز راهت به فلک رسد کلاهت که سر همه سرانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تاپیک من ی خانوم بهم گفت  احمق نفهم بیشعور..... کلی بدو بیراه برو نگاه کن اگه بد بود تو هم بگو . خیلی دلم شکست

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
برو تاپیک من ی خانوم بهم گفت  احمق نفهم بیشعور..... کلی بدو بیراه برو نگاه کن اگه بد بود تو هم ...

ایدیشو میدی؟ 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

مثل اونی ک پربازدید شده ک میگه دروغ گفتم... دیشب من تو تاپیکش بودم مشخص بود حق با هیچ کدوم نبود... 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>>