2777
2789
عنوان

بچها چکار کنم سزارین شم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی ☹☹ دکترت نامه مینویسه سزارین دیگه به بیمارستان چه مربوط حرف دکتر کمه واسشون

گفت بیمارستان خیلی سخت میگیره و بررسی میکنه 

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
دکتر زیرمیزی قبول نمیکنه گف سعی کن وزن بچت بره بالا تا کاری برات کنم

وا

این دکتر یه دردی داره

مگه خودش نمیکه برات پرخطره

خب ی دلیل بنویسه دیگه

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
بچه ها با بیمه تکمیلی میشه ۱۲ تومن؟چرا اینقدر زیاد!

بدون بیمه تکمیلی ۸ تومن ،با تکمیلی که بستگی داره کمتر میشه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

وای دختر میمومدی تهران بیمارستان نیمه خصوصی ۴ تومن میگرفت سزارین میکردن ،بنظرم قرض کنین برو سزارین ک ...

اره تهران خیلی خوبه من با ۴ تومن مشکلی ندارم اما شهر دیگ نمیتونم برم همدانم یکی از شهرستاناش 

خود همدانم ی خصوصی داره ک ۱۲تومن امروز زنگ زدم پرسیدم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
دکتر زیرمیزی قبول نمیکنه گف سعی کن وزن بچت بره بالا تا کاری برات کنم

وای دروغ میگن ب نظرم

مطب دکتر برو باهاش حرف بزن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من همورویید داشتم رفتم یه دکتر جراح برام نوشت که به خاطر همورویید نمیتونم طبیعی زایمان کنم

بیمارستان نیمه خصوصی سزارین شدم

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am
دکتر برات تبخال تناسلی بزنه.بگو‌دارم.الکی.مال منو می‌گفت اگه حامله بشی می زنیم برات

من واقعا چن بار گرفتم و الانم دارم اتفاقا بهم پماد داد و گف سابقش مهم نیس باید موقع زایمان داشته باشی

وای دروغ میگن ب نظرم مطب دکتر برو باهاش حرف بزن

همون تو مطب گفت ۲۰ماه بیا برات کاری میکنم اما میترسم ک بفرستتم طبیعی

اره تهران خیلی خوبه من با ۴ تومن مشکلی ندارم اما شهر دیگ نمیتونم برم همدانم یکی از شهرستاناش  ...

از همدان تا تهران مسیری نیست ،سه ساعت راهه ،بعدش اگه بیمارستان بستری نیستی به همسرت بگو بیارتت ،زایشگاه بابک ،تو تهران ،حدای نکرده بعد دو تاسقط مشکلی برات پیش میاد ،حیف این همه زحمت نیست 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

معمولا دکترا یه سونو  الکی میدن که بچه با پا هست و باید سزارین بشی

جدی؟

گلم برات صلوات میفرستم که سزارین بشی و زایمان عالی ای داشته باشی و سلامت فرزندت رو بغل بگیری

فدات شم عزیزم ممنون😘😘😘