2777
2789
عنوان

بچها چکار کنم سزارین شم 😥😥😥

314 بازدید | 37 پست

سلام دوستا 

من زایمان زودرس داشتم و ی سقط ک کورتاژ شدم

این بارداریم پرخطر بوده و سرکلاژبودم الان ۳۷ هفته هستم و ی هفتس درگیر عفونت کلیه هامم ک التهاب پیدا کردن 

دکتر میگ طبیعی برات پرخطره اما اینجا بیمارستان خصوصی نداره و دولتی و تامین اجتماعی هم با این دلایل قبول نمیکنن سز شم چکار کنم😭😭😭

خصوصی استان هم ۱۲تومن هزینشه ک واقعا نداریم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

خوب پس راه دیگه ای نمیمونه متاسفانه!!!

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تومن ب دکتر بده برات بنویسه ی دلیل الکی

دکتر زیرمیزی قبول نمیکنه گف سعی کن وزن بچت بره بالا تا کاری برات کنم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

اره ب دکترت پول بده

زرات بنویسه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها با بیمه تکمیلی میشه ۱۲ تومن؟چرا اینقدر زیاد!

ن من تکمیلی ندارم 

معمولا دکترا یه سونو  الکی میدن که بچه با پا هست و باید سزارین بشی

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

وای دختر میمومدی تهران بیمارستان نیمه خصوصی ۴ تومن میگرفت سزارین میکردن ،بنظرم قرض کنین برو سزارین کن خطرناکه هم برای خودت هم جنین،سزارین ۷ الی ۸ تومن ،۱۲ تومن نیست مگه بچه بره تو دستگاه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤