2777
2789
عنوان

لطفانظرتون درمورد بچه ی دوم بگین،اونایی ک دارن نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 21 پست
عزیزم جنسیتشون چیه؟ من میخوام فاصله 4 سال بیارم ولی نگرانم از پسشون برنیام. 

یه مشاوره میگفت فاصله خوب بین 3و نیم اینا هست هم بچه . بچه دوم رو میپذیره هم مادر تجدید قوا کرده کمبودای بدنش جبران شده.  البته بازم هر فردی با توحه به شرایطی که داره باید تصمیم بگیره

یه مشاوره میگفت فاصله خوب بین 3و نیم اینا هست هم بچه . بچه دوم رو میپذیره هم مادر تجدید قوا کرده کمب ...

اصلا یکی از دلایل نگرانیم پسرمه. میترسم نتونه کنار بیاد با یه بچه ی دیگه. فاصله سنی پایین تر هم واقعا توانشو ندارم. بیشتر منتظرم مستقل بشیم تا راحت باشم. وگرنه بخوام 2 تا بچه رو تر و خشک کنم یا مادرشوهرو. همه هم کشیدن کنار بار همه چی افتاده روی دوش من. یعنی کارایی که من برا مادرشوهرم کردم 3 تا جاریه دیگه و 2 تا خواهرشوهرم نکردن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یکی از دلایل نگرانیم پسرمه. میترسم نتونه کنار بیاد با یه بچه ی دیگه. فاصله سنی پایین تر هم واقع ...

اووووه . عزیزم اصلا با مادرشوهرت هستی همین یکی رو هم نباید میاوردی. هر وقت مستقل شدی بچه بیار که بچه هم تحت نظر فقطططط خود پدر و مادر بزرگ بشه نه مادربزرگ و پدربزرگ

اووووه . عزیزم اصلا با مادرشوهرت هستی همین یکی رو هم نباید میاوردی. هر وقت مستقل شدی بچه بیار که بچه ...

کاملا باهات موافقم. بدبختی خونه از خودمون داریم ولی به اصرار شوهرم هنوز با مادرش زندگی می کنیم. دارم روش کار می کنم. شوهرم خیلی بچه دوسته. باهاش شرط کردم تا وقتی جدا نشدیم دیگه بچه نمیارم. اونم یه مقدار مهلت خواسته.

کاملا باهات موافقم. بدبختی خونه از خودمون داریم ولی به اصرار شوهرم هنوز با مادرش زندگی می کنیم. دارم ...

خب خوبه خدارو شکر. پیش خواهرشوهرت اینا بچه کوجیکت رو بهانه کن جدا شودتا بقیه هم بیان زحمت بکشن