2777
2789

دخترم الان دوسال و دوماهشه ،میخام تا پایان سال واسه بچه ی دوم اقدام کنم اما نمیدونم کی باشه؟خیلی سردر گمم،شماتجربه تونو میگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم 2 و چهارماهش بود پسرم به دنیا اومد.من از فاصله کم راضی ام.میخوام اقدام کنم واسه سومی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
با فاصله ی زیاد موافقم ولی بچه با فاصله سنی کم افتضاح رو اعصابه 

بخواد استاته تحمل پایین باشه و مادر سبک رفتاری مناسبی نداشته باشه تو هرسنی دومی بیاد جنگ و دعواست. مور. دیدم اولی ۱۵ سالشه الان دومی دنیا اومده اینقدر مشکل دارن که الان تحت درمان مشاورن

خودم فاصله بچه هام نه سال هست و راضی ام بزرگه کمک هست حسودی نداریم خیلی کم کلا شرایط ایده اله اما فامیلمون فاصله بچه هاش سه سال هس یعنی تمام مدت یا با هم دعوا میکنن یا رو مخ میرن خیلی اعصاب میخواد 

خودم فاصله بچه هام نه سال هست و راضی ام بزرگه کمک هست حسودی نداریم خیلی کم کلا شرایط ایده اله اما فا ...

به فاصله سنی نبوده

به اخلاقیات والدین و سلک فرزندپروریشونه

فامیلتون با فاصله زیاد هم میاوردن احتمالا مشکل داشتن

عزیزم جنسیتشون چیه؟ من میخوام فاصله 4 سال بیارم ولی نگرانم از پسشون برنیام. 

اولی پسر  دومی دختر  الان پسرم ۸ سالشه دخترم ۴ سالش   انقدر با هم خوبن  با هم بازی میکنم اصلا کاری بمن ندارن 

اولی پسر  دومی دختر  الان پسرم ۸ سالشه دخترم ۴ سالش   انقدر با هم خوبن  با ...

خدا حفظشون کنه. من یه پسر دارم. الان حدودا 3 سالشه. اگه خدا بخواد تصمیم دارم سال دیگه دومیو بیارم. ولی واقعا استرس دارم. هم پسرم شیطون و بازیگوشه هم پیش مادرشوهر زندگی می کنم که فقط کارش غر زدنه.