2777
2789

صورت نوزاد یک ماهه پر از جوشهای ریز قرمز سر سفید شده دماغش هم کیپ شده حتی روی سر هم جوش زده بچه ها کمک کنید چیکار کنم تا خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم نوزاد بود صورتش جوشاى ريز داشت. مامانم گفت شيرتو بدوش باهاش صورتشو بشور. همين كارو كردم باورم نميشد با همون يه بار جوشا رفت.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

پسر منم نوزاد بود صورتش جوشاى ريز داشت. مامانم گفت شيرتو بدوش باهاش صورتشو بشور. همين كارو كردم باور ...

نمیشه بدوشم رو صورتش دیگه نخوام بشورم اخه شیرم کمه در حد شستن نیس

حدس میزنم حساسیت به پروتئین گاوی باشه. برای اینکه مطمئن بشی اگزمای نوزادی هست یا حساسیت حتماً ببرش متخصص اطفال. 

کیپ شدن بینی هم ممکنه به خاطر رفلاکس باشه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

اشكال نداره در همين حد هم كه يه تيكه پنبه رو باهاش خيس كنى و اروم رو پوستش بكشى خوبه. بينيش هم پُر شده كه كيپه بايد تميزش كنى.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اینم عکسش

عزيزم چقدر نازه خدا حفظش كنه 😍😘😘😘😘

عزیزم 

پسرمنم حساسیت پوستی داشت بلانسبت پسر شما 

انشالله بچه شما اینطوری نباشه ولیکن عکس پسرتون خیلی به پسرمن شباهت داره واسم این حساسیت دراماتیک نوزادی هست وتو نت سرچ کن ببین همین هس یانه

مابردیم دکتر پماد برای پوستش داد و یکیش هم کروتوزین بود که من سه چهار با بیشتر مصرف نکردم 😣😣 چون کروتون داره و دلم نمی اومد توسل به امام حسین کردم و پمادای دیگرش وزدم وکل بدنش وچرب میکردم با اینکه فقط صورتش بود و حمام هم دو هفته یکبار بدستور دکترش میبردم تا حدود 4یا5 ماهگی مدام روزی سه بار کل بدنش رو پماد میزدم 

الان نزدیک دوسالشه ولی هشت ماهگی اینا حدودا خیلی بهتر شد ودیگه جوش نزد اما دکترش گفت حدود یکسال زمان می بره.

پسر منم نوزاد بود صورتش جوشاى ريز داشت. مامانم گفت شيرتو بدوش باهاش صورتشو بشور. همين كارو كردم باور ...

وای دختر خدا خیرت بده انشالله خبر از جوونیت ببینی بچم همین الان رنگ صورتش سفید شد درسته به این سرعت جوشا خوب نمیشه ولی رنگش برگشت من با نوک سینم شیرمو مالیدم رو صورتش وقتی اینکارو میکردم تو خواب حال میومد و لبخند میزد اینقدر لذت بردم خدا خیرت بده راهکارت عالییی بود

حدس میزنم حساسیت به پروتئین گاوی باشه. برای اینکه مطمئن بشی اگزمای نوزادی هست یا حساسیت حتماً ببرش م ...

اخه من لبنیات مصرف ندارم نهایت چند روز یبار یکم ماست بخورم اما گرمیجات به شدت مصرف دارم احتمالا مال اونه ولی فعلا راهکار این دوستمون که گفت شیرتو بزن روش زدم رنگ پوست بچم برگشت به سرعت تو چند دقیقه خیلی خوب بود

وای دختر خدا خیرت بده انشالله خبر از جوونیت ببینی بچم همین الان رنگ صورتش سفید شد درسته به این سرعت ...

خواهش ميكنم گلم. جوشاشم با همين روش كاملاً خوب ميشه و ديگه جوش نميزنه. مطمئن باش. رنگ پوستشم روشن مى مونه. بعداً بازم به پوستش شير بمال. خدا برات حفظش كنه. 🍀🌸🌺

انشالله عزیزم برای کوچولوت اینطوری نباشه😊

یک نکته فراموشم شد 

پوست صورت بچم دائم به این شکل نبود یهو خوب میشد ویهو میدیدم جوشا توصورتش پر میشه .

درتکمیل عرایض قبلیم😖