2777
2789
مطمین باش اینطودی نیس عزیزم.فقط اون زمانا از یادش نرقته بوده نامزدش. خوب دروغه محضه اگه بگه فراموش ...

خدا کنه امروز انقدر از امام زمان التماس کردم اون دخترو فراموش کنه دیگه دوسش نداشته باشه

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینجور بخای فک کنی که شکست میخوری

خب وقتی حتی چند ماه بعد عروسیمون اون دخترو داشت داشته الان ک دوساله ازدواج کردیم باز دوسش داره حتما

منم کلی گریه کردم وبغض بعد۹سال بدبختی وسختی خونه دارشدیم اومدیم خونه جدیدازبینی ام دراومدشوهرم کمرش ...

انشالله کمرش خوب میشه و نیاز ب عمل کردن نباشه

خب وقتی حتی چند ماه بعد عروسیمون اون دخترو داشت داشته الان ک دوساله ازدواج کردیم باز دوسش داره حتما

اگه دوستش داشت هیچ وقت بهت نمیگفت خب تا اون موقع دوسش داشته ولی بعد از دلش رفته اومده بهت گفته .

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  
اگه دوستش داشت هیچ وقت بهت نمیگفت خب تا اون موقع دوسش داشته ولی بعد از دلش رفته اومده بهت گفته .

انشالله همین طور باشه دوستش نداشته باشه