2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دعوا نکردیم فقط قسمش دادم راجب نامزد قبلیش گفت تو نامزدی دوسش داشتم حتی چند ماه بعد عروسی تو فک ...

منم نامزدم بهم گفت ۴ ماه بعد از عقدمون با یکی از دوست دخترام حرف میزدم ولی الان دیگه با کسی نیستم ولی باز من دلم ازش پاک نیست نمیدونم چرا ولی به نظرم نباید این حرفا رو بزنن . 

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  

یادم میاد نامزد بودیم چقدر خدب بود اما دیشب فهمیدم اون توی اون لحظه ها بفکر اونیکی نامزدش بوده یا شب عروسی توفکر نامزدش بوده 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
منم نامزدم بهم گفت ۴ ماه بعد از عقدمون با یکی از دوست دخترام حرف میزدم ولی الان دیگه با کسی نیستم ول ...

وای خدایا خدا صبر بده دارم گریه میکنم تو اتاقم یادم نمیره خاطره هامونو موقعی ک باشوهرم بودم منو دوست نداشته

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
وای خدایا خدا صبر بده دارم گریه میکنم تو اتاقم یادم نمیره خاطره هامونو موقعی ک باشوهرم بودم منو دوست ...

مطمین باش اینطودی نیس عزیزم.فقط اون زمانا از یادش نرقته بوده نامزدش.

خوب دروغه محضه اگه بگه فراموش کرده بودم کاملا.زمان میبره همه چی...

و اینو بدون تورو دوس داره و باهات خوشه که خاطرات خوب میسازه باهات.

😊😊

منم کلی گریه کردم وبغض بعد۹سال بدبختی وسختی خونه دارشدیم اومدیم خونه جدیدازبینی ام دراومدشوهرم کمرش دردمیکنه رفت دکترگفت مشکوک به عمله گفت شنبه بیاین معاینه اش کنم براآرامش دلم یه صلوات بفرستین که کارش به عمل نکشه ..ازیه طرف مشگل پولش ازطرف دیگه سختی های بعدش 😭😭😭

وای خدایا خدا صبر بده دارم گریه میکنم تو اتاقم یادم نمیره خاطره هامونو موقعی ک باشوهرم بودم منو دوست ...

اگه اینجور بخای فک کنی که شکست میخوری

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی