2777
2789
عنوان

پنج تا فولی 15

294 بازدید | 31 پست

سلام من امروز بعد از استفاده از امپول سینال اف و لتروزول سونو دادم 5تا فولی سایز 15داشتم دکتر سه تا امپول سینال دیگه نوشتم چهار شنبه برم سونو بنظرتون میتونم این ماه باردار بشم؟؟

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ببخشید اگه دوست داشتید جواب ندید ولی شما چند تا فولی و چه سایزی داشتید

من 6 تا 25میلی نشدم که نشدم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

عزیزم مشکلت چی بود ک لتروزول وسینال داد؟؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
من 6 تا 25میلی نشدم که نشدم 

عزیزم ممکنه۶تامثلادوتاش بگیردوقلوبشه؟؟مشکلت چی بود ک زدی؟؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
انشالله ببخشید اگه دوست داشتید جواب ندید ولی شما چند تا فولی و چه سایزی داشتید

من اخرین باری ک باردار شدم سونو نکردم همینطوری اقدام داشتم

ی هفته ای از پری گذشت هی بی بی چک میزدم منفی شد رفتم  دکترگفتم از پری هم گذشته بی بی منفیه سونو کرد گفت ی فولی ۲۱ داری دیگ نمیدونم بعد همون ماه ۱۷ روز ک گذشت بی بی مثبت شد

تنبلی تخمدان

شدیدیان؟؟؟احتمالش هم هس اگه باردارشدی دوقلوباشه یان؟؟

😱چرا شوهرت ازمایش داده بعدش کیست نشدن

ن نشدن شوهرمم سالمه دست به دامن خدا شدم  3 سال دارو خوردم بسمه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید