2777
2789
عنوان

پنج تا فولی 15

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 31 پست
ن نشدن شوهرمم سالمه دست به دامن خدا شدم  3 سال دارو خوردم بسمه

عزیزم چراباه زنان نمیخوری؟؟؟خیلیانتیجه گرفتن

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان به سلامتی دنیا بیاد عزیزم

ممنونم استرس نداشته باش ب امید خدا باردار میشی و ی نکته دیگ بخاطر بارداری رابطه نداشته باش همیشه ب خودت برس همون ماه باردار میشی ب امید خدا

نه شدید نیس اره احتمالش هست

امپول ازادسازی اچ سی جی هم بهت دادیان؟؟؟

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ممنونم استرس نداشته باش ب امید خدا باردار میشی و ی نکته دیگ بخاطر بارداری رابطه نداشته باش همیشه ب خ ...

اره این ماه قصد کردم همین کارو بکنم😅

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام
نمیدونم کلا از بس امپول زدم افسردگی گرفتم بدنم ریخته به 😢

با ی دونم ادم باردار میشه انقد نزن ول کن دخترارو فولیت بزرگترم میشه تا چن روز آینده 

من با ی دونه باردار شدم ک بعدش سقط شد دفعه دیگ هیچ دارویی استفاده نکردم

با ی دونم ادم باردار میشه انقد نزن ول کن دخترارو فولیت بزرگترم میشه تا چن روز آینده  من با ی د ...

اخه من دو سری قبلم سینال زدم پنج روز هر دوره ولی نتیجه ندیدم😒😖

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام
اخه من دو سری قبلم سینال زدم پنج روز هر دوره ولی نتیجه ندیدم😒😖

سعی کن دیگ بدنتو داغون نکن اگ خواستی روش سنتی بهت یاد میدم انجام بده بهتره هم ضرر نداره هم ب امید خدا باردار میشی 

امیدوادم نیازی نداشته باشی وهمین ماه باردار بشی