2777
2789

من بیشتر از سه ساله اقدامم😔😔😔

من فقط ی نینی میخام ک ازوجود خودمو شوهرم باشه یکی ک وقتی دستای کوچولوشو میگیرم اروم بگیرم فرقی نداره دختر یا پسر😭😭

دعام کنین😔😔😢

میشه برا باردارشدنم یه صلوات بفرستین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که هممون حاجت رواشیم😊

@ملکه__یخی  عزیزم چیشد نی نی داری یانه؟

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.

منم تو اقدامم ۷ روز مونده به موعدم اگه این ماه نشه میشه ۹ ماه که اقدامم دختر و پسر برام فرقی نداره فقط یه نی نی صحیح و سالم باشه 

علائمم نمیدونم مال بارداری یا نه ترشح سفید رنگ دارم بدون بو تخمدانام یه هر از چندگاهی تیر میکشه امدوزم کلا سرگیجه و حال نداشتم خیلیم خسته و خوابالو شدم 

ببخشید زیاد شد همه سوالاتو جواب دادم دعا کن برام

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘
عزیییز دلم ان شاالله زودی مامان شی نا امید نباش گلم یگی از فامیلای ما بعد ۲۰ سال تازه باردار شده🤩 ...

نمیدونی انتظار خیلی سخته 😢😢

تنبلی دارم😔😔😔

میشه برا باردارشدنم یه صلوات بفرستین😍
منم تو اقدامم ۷ روز مونده به موعدم اگه این ماه نشه میشه ۹ ماه که اقدامم دختر و پسر برام فرقی نداره ف ...

ان شاالله توهم این ماه مامان بشی یه نینی سالم بیاد بغلت

مرسی ک تمام سوالاتمو جواب دادی 

💖

ان شاالله توهم این ماه مامان بشی یه نینی سالم بیاد بغلت مرسی ک تمام سوالاتمو جواب دادی  💖

قربونت عزیزم توام ان شاء الله خبر مامان شدنتو بدی چند ماه اقدامی چقد مونده تا موعدت

👑یا رب نظر تو بر نگردد👑                                                خداجونم نی نی مو به تو سپردم حافظش باش❤🤲                   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرست ممنون میشم🥰😘

فداتشم انشاالله

ماه اول اقدامم

چهار روز عقب انداختم

سینه هام ورم‌کرده مخصوصا نوکش خیلی درد میکنه دستم بش بخوره

ولی از دیروز درد پریودی میاد و میره مخصوصا صبح ها رونمم سمت چپ درد میکنه تیر میکشه

تکرر ادرار شبانه با سوزش معده هم دارم 

خستگی شدید و بی حالی حالت سرماخوردگی 

خلاصه کاگلی علائم دارم 😅

ولی امیدی ندارم 

وای چهارروزه تاخیر داری بی بی چک بزن😍

یک روز گدشته بود زدم منفی بود

از دیروز ک درد پریودی اومد دیگه نا امید شدم کلی گریه کردم

دیگه میترسم از بیبی چک 

میزار یه هفته بگذره نشدم بعد میزارم🥺