2777
2789
عنوان

سوراخ قلب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 46 پست
نمیدونم فشارش چند بود بچه من بعضی وقتا اکسیژن 5 یعنی آخرین حد اکسیژن رو میگرفت بچه ای که زود به دن ...

دکترش گفت زود تشخیص دادن. اصلا شیر بهش ندادم. 

فشار ریه اش 60.هست باید 10 تا 15 باشه. ِِِِِِِاینکه به قلب فشار آوردیانه نمیدونم. جواب نمیدن. 

شنبه هفته دیگه مجدد اکو میشه ببینن فشارش چنده

خدایا شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چيكار كنم نگرانم 

عزيزم پسر منم از موقعي كه باردار بودم دكتر فهميد كه قلب بچم سوراخه گفت بعد از زايمان بيارش اكو قلب بردمش گفتن كه ٢تا سوراخ داره ولي به احتمال زياد تا ٢سالگيش بسته ميشه  . منم بعد از ٦ماهگيش بردمش دوباره اكو كه خداروشكر بسته شده بودن .پس توكل كن بخدا انشاالله حضرت علي اصغر بچتو شفا ميده .

سلام خانم ها

دختر من از پنج ماهگی که اکو کرد دکتر گقت سوراخ بزرگی دارع که بعید بسته شه و ۹۰ در صد نیاز به  عمل دارع الانم هر یه ماه چکاب میره الان یک سال یک ماهش دکتر گفت سوراخ بزرگ و بسته نشده و نیاز به عمل دارع . کسی این عمل کرده . میسه راهنمایی کنید

سلام.  پسر منم 3 روزه به دنیا اومده اول گفتن قلبش سوراخه.  الان میگن فشار ریه اش خیلی با ...

سلام‌ پسرم ۸ ماهشه هم سوراخ داره هم فشار ریش بالاس شما عمل نکردین؟تو این دو سال پسرتون مشکلی نداشت؟

خدایااااا خودت گل پسرم و بهم دادی خودتم نگهدارش باش👼❤️
سلام‌ پسرم ۸ ماهشه هم سوراخ داره هم فشار ریش بالاس شما عمل نکردین؟تو این دو سال پسرتون مشکلی نداشت؟

سلام ما سوراخ نداشت. 

البته اولش گفتن داره بعد گفتن نه. 

خیلی بچه ها اونجا بودن که قلبشون سوراخ بود ولی گفتن عمل احتیاج ندارن خود به خود بسته میشه 

برای فشار ریه هم تا 3ماهگی دارو خورد و. برطرف شد. 

الانم خداروشکر خوبه

خدایا شکرت😍
سلام من بچم این مشکلو داشت بردمش پیش دکتر صبری فوق تخصص قلب کودکان ابتدا گفت دارو بخوره و سه هفته ...

سلام عزیزم توروخدا اگ پیاممو خوندی جواب بده سوراخ قلب فرزندتون چند میل بوده ک خود ب خود خوب شده ویکی شروع کرد ب کوچیک شدن و بین بطن بود یا دهلیزی؟

سلام من بچم این مشکلو داشت بردمش پیش دکتر صبری فوق تخصص قلب کودکان ابتدا گفت دارو بخوره و سه هفته ...

سلام عزیزم توروخدا اگ پیاممو خوندی جواب بده سوراخ قلب فرزندتون چند میل بوده ک خود ب خود خوب شده ویکی شروع کرد ب کوچیک شدن و بین بطن بود یا دهلیزی؟

سلام ما سوراخ نداشت.  البته اولش گفتن داره بعد گفتن نه.  خیلی بچه ها اونجا بودن که قلبشو ...

سلام عزیزم ببخشید شما که بچه تون فشار ریه ش بالا بود علایمش چی بود ؟؟ و چه دارویی مصرف کرد که خوب شد ؟؟ ممنون میشم جواب بدید دختر منم فک کنم همین مشکلو داره

سلام عزیزم ببخشید شما که بچه تون فشار ریه ش بالا بود علایمش چی بود ؟؟ و چه دارویی مصرف کرد که خوب شد ...

سلام. عزیزم. 

موقعی که به دنیا اومده تنگی نفس گرفته و رفت زیر دستگاه. 

با اکو قلب مشخص شد. 

20.روز حدودا بستری بود 

چند رقم قرص می‌خورد دقیق یادم نیست اسمش. 

بعد سه ماه هم کاملا رفع شد الانم  2 و نیم سالشه حالش خوبه هیچ مشکلی نداره الحمدلله

اسم یه قرص سیلدنافیل بود 

یکی ذیگه هم بود که گرون بود اسمش یادم. نمیاد 

خدایا شکرت😍