2777
2789
عنوان

سوراخ قلب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 46 پست
پسفردا ختنشه ميترسم بيهوشي ديگه چيه خواهش ميكنم 

نه نبر ختنه دوست منم نبرده هنوز

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نشنیدم برا ختنه بچه رو بیهوش میکنن مطمینی؟؟ فک کنم فقط بی حس میکنن.

يكي از كاربرا نوشته بود اگر اين مشكل دريچه قلب داشته باشه بايد براي ختنه بيهوش كننش

سلام من بچم این مشکلو داشت بردمش پیش دکتر صبری فوق تخصص قلب کودکان ابتدا گفت دارو بخوره و سه هفته ...

چطوري با همون داروها خوب شد ؟؟ كي سوراخ رو فهميدي كي خوب شد ؟؟

خب چيكار كنم نگرانم 

عزيزدلم اينجور چيزا فقط نظر پزشك نه دوست و در و همسايه 

دو سه تا پزشك خوب ببر بالاخره به يك نتيجه ميرسي كه چي بهتره آخه اينجا كي متخصص جراحي قلب اطفال هست كه بياد بهت مشاوره بده 

عزيزدلم اينجور چيزا فقط نظر پزشك نه دوست و در و همسايه  دو سه تا پزشك خوب ببر بالاخره به يك نت ...

اخه من تو ني ني سايت قبل اينكه خودم تاپيك بزارم ديدم خيلي از خانوما اومدن گذاشتن گفتم منم بزارم بپرسم

سلام.  پسر منم 3 روزه به دنیا اومده اول گفتن قلبش سوراخه.  الان میگن فشار ریه اش خیلی با ...

چند مورده يك موردش ب مرور بسته ميشه بقيه اش چي من نميدونم مال پسر من كدوم مورد بوده 

چطوري با همون داروها خوب شد ؟؟ كي سوراخ رو فهميدي كي خوب شد ؟؟

از همون ابتدا داشت 3 -4بار اکو ازش گرفتند

خیلی ها باهمون داروها خوب میشن اما بچه من سوراخش فکرکنم بزرگ بود که دکتر احتمال عمل داد. واسش دعا کن . و چندتا دکترش ببر و از خدا واسش شفا بخواه. میگن عمل سختی نیست و یک ژله ای از حلزون وارد سوراخ میکنن و اشعه میدن تا دریچه رو ببنده. به هرجهت در هر زمانی دعا رو فراموش نکن

برای خانمهایی که بچه سالم وصالح میخوان صلوات

تو فقط وظیفت دعا کردنه واینکه چندتا پزشک خوب ببریش . بله بعضی بچه هاشون تا چند روز پس از به دنیا اومدن و بعضی تا 10 سالگی هم حتی خوب میشه و این نظر دکترت هست که ازکدوم نوع هست

فشار ریه اش چند بود؟؟؟ الان حالش خوبه؟ مشکلش چی بود؟

نمیدونم فشارش چند بود

بچه من بعضی وقتا اکسیژن 5 یعنی آخرین حد اکسیژن رو میگرفت

بچه ای که زود به دنیا میاد ممکنه خیلی مشکلات اشته باشه

الان الحمدلله خوبه و 2سال و نیمشه.

مشکلش ریه اش و قلبش بود

اگر بچت اینطوره من با یه نفرشون بودم و یک هفته بعد مرخص شد

بستگی داره فشار ریه قلب رو آسیب داده باشه یا نه

اگر فشارش قابل پیشگیری باشه زود مرخص میکنن