👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چرا حسودیت شد خو😂 اخه میگه همه مریم مقدسن خب اخه یعنی نیستیم؟همه مگه خرابن😐
گاهی برخی افراد بر اثر موارد دیگری غیر رابطه میتونن پ ر ده را از دست داده باشن 😊❤
آره به فهم و شعورت خیلی حسودیم شد😏 هر کی پرده نداره خرابه؟! چه جالب!
بابا روشن فکر نکشی مارو😂اره خرابه
اگه رابطه جنسی داشته باشه اره خرابه وگرنه دوست خودم حس کرده بود با شیر آب دستشویی پردش پاره شده رفت دکتر فهمید نه😐 من منظورم از خراب از اون لحاظ بود عزیز جان به دل نگیر
اسی جان اینجا سوال نپرس ....بچه ها هیچکس قرار نیست کسی رو گول بزنه ....خیلی دوس دارم یه لحظه خودمون جای طرف مقابل بزاریم بعد ببینیم دوس داریم کسی با ما این مدلی حرف بزنه ..
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
خیلی خوبه سعی کنیم راجع به کسی قضاوت نکنیم یه روزی خدایی نکرده یجایی چوب همین قضاوت نابجامونو میخوریم.زندگی هر کس به خودش مربوطه یاد بگیریم دل نشکنیم ما یه گوشه ی کوچیکشو میبینیم .🌷