2777
2789

سلام خانوما من باردارم ۱۱ هفته هستم ..امروز رفتم دکتر جواب ازمایشاتم نشون دادم ...دکتر سرش خیلی شلوغ بود .گفتم برای غربالگری کی برم گفت ۱۱هفته و ۵ روز بهترین وقتشه ....نتونستم زیاد سوال بپرسم ...

الان که اومدم خونه تاپیک هایی دیدم که گفته بودن با حساب سونو نرین ان تی با حساب پری برین ...اخه لقاح من ۴ هفته دیر تشکیل شده به خاطر تنبلی تخمدانم ...

حالا شک افتادم ..چیکار کنم 

یعنی با تاریخ سونو برم ان تی میگن دیر شده؟

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سومی رو باردارم در جریان تاپیکهاتون بودم ولی نه روحیه ی من و نه روحیه ی شما

مرسی گلم فدات ...به شما هم تبریک میگم ...قشنگ متوجه نشدم روحیه دارین یا ندارین؟چرا

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
منم سومی رو باردارم در جریان تاپیکهاتون بودم ولی نه روحیه ی من و نه روحیه ی شما

روحیتون خوبه یا بد؟

ببینش گلم 😂😂

دیده نمیشه چیزی فک کنم خرابه سایت ولی رفتم گوگل بازم دیدم🤣🤣🤣

دیده نمیشه چیزی فک کنم خرابه سایت ولی رفتم گوگل بازم دیدم🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
مرسی گلم فدات ...به شما هم تبریک میگم ...قشنگ متوجه نشدم روحیه دارین یا ندارین؟چرا

ماشاالله شما روحیه تون عالی احسنت . نه من زیاد خوب نیستم راستش نسبت به اون اوایل که خیلی بهترم ولی هنوز ترس و استرس دارم نگرانم نمیدونم چرا حس می کنم سومی یه دنیای دیگه اس

ماشاالله شما روحیه تون عالی احسنت . نه من زیاد خوب نیستم راستش نسبت به اون اوایل که خیلی بهترم ولی ه ...

اخه چرا عزیزم ..اولی و دومی رو چجوری بزرگ کردی اینم اونطوری بزرگش میکنی .الکی خودتونو استرس ندین.چند سالتونه؟

من 39 سالمه یه پسر ده ساله و یه دختر سه و نیم ساله دارم این عزیز تو راهی هم دختره

چرا قدرش نمیدونی خدا رهترین هدیه هاش بهت داده ...از اینکا دخترت قراره خواهر دار بشه خوشحال نیستی بی خودی به خودت استرس نده 

اگه جای من بودی چیکار میکردی همه میگن ۲۵ سالته سه تا بچه ...ولی اصلا نمیتونن به من استرس وارد کنن ...چون من خوشحالم مامان ۳تا فرشته میشم ...شماهم روحیت حفط کن خیلیا هستن که میخوان جای تو باشن ....والله من ذوق مرگ شدم ..دخترام هرروط ۱۰۰ بار شکمم میبوسن میگن کی میاد خوشحالی اونا منو خوشحال ترم میکنه

چرا قدرش نمیدونی خدا رهترین هدیه هاش بهت داده ...از اینکا دخترت قراره خواهر دار بشه خوشحال نیستی بی ...

راستش منم بچه هام خیلی خوشحالن فضای خونه ما خیلی گرمه و بچه ها خیلی همدیگه رو دوست دارند . ولی من احساس می کنم همه چیز خیلی سخت میشه دست و پام بسته میشه . البته که خیلی خوبه دخترم خواهر دار میشه و من و شوهرم قراره یه دختر دیگه داشته باشیم. 

راستش منم بچه هام خیلی خوشحالن فضای خونه ما خیلی گرمه و بچه ها خیلی همدیگه رو دوست دارند . ولی من اح ...

از الان انرژی منفی جذب نکن عزیزم ..به مثبت ها فک کن بزار هرچی خوبی هست بیاد ...من از وقتی باردار شدم کلی اتفاقات خوبی بزامون افتاده مطمئنم بعد زایمان هم خوش قدم میشه