2777
2789
عنوان

هوووورا بالاخره زایمان کردم🤩🤩🤩+عکس نی نی+کادوی همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 6784 بازدید | 192 پست
نی نی منم ۲۰ روزشه😍 موندم کدومو اول بخورم😀😀😀

خداییش اصلا جای فکر داره... من بودم در یک لقمه اون چشارو میخوردم  

هزار ماشاللهبه نی نی قشنگتون الهی زیر سایه اقا امام زمان صالح و سالم باشه. منم تو اقدامم واس دومی. خدا فرزند صالح و سالم به همه عنایت کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم دیاکو کوچولوی من  ماشالله یادتون نره🤩🤩🤩🤩لطفا برا عاقبت بخیری خودتون و کوچولوی من ی صل ...

گرمش نشه این همه لباس پوشندی ماشالله😁

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
جون بابا زمان بندی😂😂😂😂خدا برات حفظشون کنه عزیزم چقدر خوب  درسته یکی رفت ولی خدا دوتا دسته ...

خودمم ۲۳ بهمن هستم😀😀۳تا ۲۳

انشالا بزودی بچتو توشکمت پرورش بدی زودی هم بیاد بغلت😙

طبیعی ۹۶ سقط کردم ۳۰روزبعد ناخاسته باجلوگیری باردار شدم ۲۳خرداد ۹۷ دختر اولم دنیا اومد ۲۳ مرداد ۹ ...

اها 

من احتمالا ماه دیگه اقدام میکنم 

از الان ترس دارم خخخ 

و ی چیز مهم ذهنمو درگیر کرده طبیعی واسه رابطه گشاد نمیشه؟ببخشید ک میپرسم روم نمیشه از اطرافیان بپرسم فقط مامانم یه بار بهم گفت طبیعی نیار گشاد میشی نظر شما چیه؟

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
بفرمایید نوش جون😁😁

😂😂ن عزیزم اونوخت میخورمش تموم میشه ب منی ک عاشق بچه ام اصلا بچه خصوصا نی نی کوچولو تعارف نکنین وگرنه فقط لباساش براتون میمونه خداحفظش کنه برات برای منم دعا کنین علاوه بر همسری خوب مامان بشم چون عاشق بچه ام 

خداییش اصلا جای فکر داره... من بودم در یک لقمه اون چشارو میخوردم     هزار ماشاللهبه نی نی ...

انقد بوسیدمش ک دارن دعوام میکنن😁😁

انشالادومی رو هم باردار بشی بی استرس

ممنون دوستم

این پسر من 

وای ننه نزاراااا دلم غشششششش کردددد واسش ماشالله منم پسمل میخوام 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
خودمم ۲۳ بهمن هستم😀😀۳تا ۲۳ انشالا بزودی بچتو توشکمت پرورش بدی زودی هم بیاد بغلت😙

ای جانم ان شاءلله 😍😍😍😍بعد مدتها بالاخره مخ شستشو داده شده ی شوهرمو پاک کردم از زرت و پرت ها قراره پس فردا برم پیش یه متخصص تهران

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

اینم دوقلوهای من🤩

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️