2777
2789
عنوان

ارزوی مادرشوهر برا بچه دارشدن من

215 بازدید | 12 پست

سلام من امروز رفتم خونه مادرشوهر براش ناهار بردم خلاصه یه ساعت به حرفم گرفت اخرسر قسمم داد به روح پدرم و به قبر امام حسین حرفی که میزنه بین خودمون باشه و به شوهرم نگم...اینقد قسمم داد که کفرم داشت درمی اومد خلاصه گفت نذر کردم اگه تو بچه داربشی یه روضه بخونم اگرم مردم خودتون بخونید یعنی روضه بدید...بچه رو هم موقع روضه بدیدتو بغل اخوندکه روضه میخونه....خلاصه بچه ها من یکسال و پنج ماهه ازدواج کردم از اولم بچه میخواستم الانم پنج شنبه میرم امپولای ای وی افمو بگیرم....التماس دعا...مشکلم بسته بودن لوله هاس

روزی شعارکل جهان میشودعلی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای منم همینه...چادر گرفته...نذر کرده...دعا...😅...

من که آب پاکی رو ریختم دستش...گفتم نمیخوایم...شما فقط دعا کن واسه سلامتی و آرامش...دیگه هیچی نمیخوایم.ولی خوب 110 درصد بازم همونه...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

سلام عزیزم انشالله که خدا یه نینی خوشگل و سالم بهت بده

1سال و 5ماه که هنوز خیلی زوده

منم دوساله ازدواج کردم از همون اوایل خانواده شوهرم بهم نیش و کنایه میزنن که چرا بچه دار نمیشی خیلی دلم میگیرع 

هیچ مشکلیم نداریم حتی آمپول hcgام فایده نداشت. 

سلام عزیزم انشالله که خدا یه نینی خوشگل و سالم بهت بده 1سال و 5ماه که هنوز خیلی زوده منم دوساله از ...

چیزی نیست اما سریع فهمیدم لوله هام بستن و کاخ ارزوهام فروریخت

روزی شعارکل جهان میشودعلی...