2777
2789

سرتاسر درد حالا خداکنه لاقل بعدش اینجوری نشه که اینهنه درد بکشن بعدم بچه دار نشن 😑😑

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مامانی داری تو😐😁😍

قربونش برم مهربونترينه حتى الان كه مريضه ولى به من ميرسه ميگه تو بلندنشو باردارى از پا ميوفتى😔

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

شیاف خیلی برای درد خوبه . فقط همون ابتدای درد بذارین   . به کسی توصیه نمیکنم اصلاااااا با پزشک تون مشورت کنین ولی ترنسید اسید هم خونریزی رو کم میکته

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
نه والا ما اينجورى نبوديم حتى مامانم با مدير مدرسه صحبت كرده بود كه دخترم روز اول عادتى هرماه نميفرس ...

چه مامانی داری ☹❤

منو با مسمومیت شدید مدرسه که هیچی کلاسای بعدشم میفرستادن 

درد داری یا خونریزیت شدیده یا ن؟! 🧐🙄

دختر كه بودم اصلا حاليم نميشد درد چيه حالم خيلى خوب بود ولى مامانم نميذاشت برم تو خونه همش كمپوت و جگر و پسته ميداد بخورم😁

ازدواج كردم كيست تخمدان مبتلا شدم كه باعث دل درد و كمردرد شديد و خونريزى كم ميشه🥺٤ ماه ديگه دوباره اين دردا هرماه مياد سراغم😢

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

والا ما که لذت داریم میبریم از دختر بودنمون. موقع پریودم انقدر خودم رو لوس میکنم و کار اضافه نمیکنم و به خودم میرسم که خدا میدونه.. هر ماه همین رفتار رو دارم و اتفاقا ماها مذهبی هستیم اما اصلا مجبور نبودم نماز الکی بخونم که نفهمن پریودم! 

به نظرم خود خانوما هم یکم کم کاری دارن. مثلا پاشی برای خودت کاچی درست کنی . کیسه اب گرم بذاری. غذای مقوی بخوری پیاده روی اروم کنی. کی میخواد جلوت رو بگیره!

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ
انشاالله حالش به زودی خوب شه عزیزم😍😘

مرسى مهربونم😔

چه مامانی داری ☹❤ منو با مسمومیت شدید مدرسه که هیچی کلاسای بعدشم میفرستادن 

منم بابام معتقد بود اگر رو به مرگى بايد برى ولى مامانم نميذاشت حتى يه سردرد كوچيك ميگفت نرو😁

منم بابام معتقد بود اگر رو به مرگى بايد برى ولى مامانم نميذاشت حتى يه سردرد كوچيك ميگفت نرو😁

من میگم کودکیم هدر رفت همینه ها 😐😁

یدفعه دستمو بریدم رفتیم بخیه زدیم از اونجا بردن مدرسه 😒

من مجرد بودم وقتی پریود میشدم معذب بودم راحت نبودم  تعطیلات میشد وقتی پریود بودم منو مجبور میکردن بریم پیکنیک یا مسافرت بهم سخت می گذشت حتی مدرسه و دانشکاه رو بزور میرفتم ولی الان که ازدواج کردم وقتی پریود میشن هیج جا نمیرم تو خونه استراحت میکنم پریودم اذیتم نمیکنه فقط گرمم میشه باید لباس گشاد بپوشم نمیتونم شلوار بپوشم حتی به مادرم میگم وقتی پریودم نیان خونم چون راحت نیستم بخاطر پریود نتونستم برم دنبال کار وگرنه دوست داشتم ادامه تحصیل بدم و برم سرکار 

من میگم کودکیم هدر رفت همینه ها 😐😁 یدفعه دستمو بریدم رفتیم بخیه زدیم از اونجا بردن مدرسه 😒

ياخدا يعنى تا اين حد😳😳😳😳دلم سوخت😞😞😞