2777
2789
عنوان

فقط یه لحظه بیاید

217 بازدید | 39 پست

میشه اگه تجربه شکست عشقی دارین بگین برام که یکم آروم شم؟ 

بخدا براتون دعا میکنم 

فقط میخام یکم آروم شم

بدونم این روزا تمون میشه و یکم دلم آرامش میگیره 

دارم دیوونه میشم

فکر اینکه اون الان با زنش خوب و خوشه بهمم میریزه

فکر این که هیچ تاوانی نمیده داغونم میکنه

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

میده عزیزم میده.

حداقل اون دنیا میده

واسش ارزوی خوشبختی کن

که ب خودت برگرده

همش یاداوری کن ک اون فقط یه گذشته بود و تموم شد رفت

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدت به خدا باشه..اگه تو این دنیا کسی کسی رو ازار بده..بدون شک جوابشا میبینه..فقط بسپار به خدا..همه چیز رو خودش درست میکنه..اونم به نفع احسنت

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

مردا لیاقت فکر کردن ندارن

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

من تا حالا عاشق نشدم و نمیدونم چه حسی داره شکست عشقی....

ولی بدون همه چیز تموم میشه...ان شالله یه بهترش برات جاشو پر میکنه...اگه هم تقصیر کاره تاوانشو یجوری میده...نگران نباش و بسپار دست خدا♥️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نمیخام همه عمرم و با خاطراتش زندگی کنم ... اینجوری دیوونه میشم نمیتونم دوباره عاشق شم

من ک تونستم 

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
میده عزیزم میده. حداقل اون دنیا میده واسش ارزوی خوشبختی کن که ب خودت برگرده همش یاداوری کن ک اون ...

ای خدا ... دعا کن برام بتونم اینجوری فکر کنم

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

ببین عزیزم من هنوز تجربه نکردم اما بزودی میخوام یه رابطه رو برای همیشع تموم کنم  و دلیل هم دارم 

دارم خودمو برای تنهایی آماده میکنم

خودتو سر گرم کن،ورزش،آشپزی ،مجازی،رمان

میگذره و خوشحال میشی که این لطفو در حقحال خودت کردی

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
نمیخام همه عمرم و با خاطراتش زندگی کنم ... اینجوری دیوونه میشم نمیتونم دوباره عاشق شم

میشه بستگی داره..یه چندسالی طول میکشه🤦‍♀️باید با واقعیت کنار بیایی🤦‍♀️تا زودتر فراموشش کنی🤦‍♀️

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست