2777
2789
عنوان

درد و دل یک چاق😔😔😔

999 بازدید | 35 پست

چند روز پیش یه تاپیک میخوندم یه نفر از چاقی همسرش گله داشت یکی اومده بود گفت آدم چاق مثل یه بشکه گوهه

یا مثلا چند وقت پیش یکی از اقوام منو دید گفت با این هیکلت این بچه رو زاییدی؟(خودم ۸۷ کیلوام بچم وقتی دنیا اومد ۳۳۰۰ بود)

یا پدر شوهرم همیشه از فواید لاغری و مضرات چاقی میگه

یکی میگه به بچت زیاد شیر بده خودت لاغر بشی

یکی میگه حداقل ۱۵_۲۰کیلو اضافه وزن داری

یکی میگه نون و برنجو ماکارونی و سیب زمینی نخور

یکی میگه من از چاقا بدم میاد احساس میکنم همشون کثیفن و بو میدن

یکی میشینه وزن متناسب با قدت رو برات محاسبه میکنه(انگار ما‌خودمون حالیمون‌نیست)

یکی میگه مثل گاو گوشتی هستی

تو رو خدا مراقب حرفایی که میزنید باشید دل نشکنید 

شاید شما نمیدونید اما اون آدم چاق مجبور بوده دارو مصرف کنه و چاق شده شاید تیروئیدش مشکل داره،شاید مدام استرس  و تنش داره و اعصابش آروم نیست

شاید شما نتونید درک کنید ، من هروقت غذا میخورم زهرمارم میشه هیچ غذایی بهم مزه نمیده همش درحال حساب کتاب کردن کالریام

خلاصه ما چاقا به قدر کافی از چاق بودنمون رنج میبریم شما دیگه نمک روی زخم ما نپاشید

تو رو خدا به ما چاقا چیزی نگید ما به اندازه خودمون غصه داریم

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

بیشعورن عزیزم تو به دل نگیر

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

علت چاقی خودم مصرف چندین ساله ی داروهای ناباروری بوده

تخمدان پلیکیستیک هم بهش اضافه کنید

به علاوه دوبار بارداری و زایمان پشت سرهم

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

😭😭😭😭منم ۷۴کیلو قددم ۱۶۰ همش تقصیر مامانمه که فقط کاری کرده تو زندگیم من غصه و استرس داشته باشم هرگز نمیبخشمش 

اگر دردم را فریاد بزنم خیلیها از شنیدن صدایش کر میشوند .... من یه مرده ی متحرکم که باید بخاطر دو تا فرشته ی کوچولوم رو پاهام باستم و ناله نکنم .... بخندم ... برقصم .... و هر صبح یه نقاب خوشگل به صورت بزنم تا نه داشتن مادر براشون حسرت بشه و نه چهره ی پدر تو ذهنشون خراب ....
همین الان بحث تپل بودن خواهرم بود ناراحت شد ازش معذرت خواهی کردم ...

آفرین خانم 

مرسی که درک کردی

مردم همیشه یه حرفی برا گفتن دارن اونوقتا که شوهرم لاغر بود میگفتن تو زن خوبی نیستی حرصش میدی الان که چاق شده میگن میخوای بکشیش مواظب اضافه وزنش باش

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

عزیزم کسیکه لاغره خودش میدونه کسی هم که چاقه خودش درجریانه منتها اینا که هی به روت میارن شعور ندارن چون کسی که شعور نداره خودشم نمیدونه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡