الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه لطفی که میتونی به خودت بکنی اینه که یه دبه اسید برداری و خودتو توش حل کنی ولی با الماسیان مشاوره نگیری. این هشدار را جدی بگیر خصوصا اگه فک میکنی برای درس خواندن خودکار نیستی بدان و آگاه باش که عمرت و انرژیت و پولت هدر میره اگه درس خوانی شاید یکی دو تا رتبت را جابجا کنه اگه زود انگیزت میره یه اتفاقی که برات میوفته اینه که ممکنه چند سال با حرفاش خام بشی و امید الکی بگیری که رتبه میاری و بعدش به خودت بیای و ببینی که زندگیتو با دستای خودت نابود کردی به پاچه خواری های الکی هم گوش نکن خیلیا را دیدم که وقتی به خودشون اومدن که دیر بوده نمونش دختر من که خیلی پشیمونه چون شاگرداش زیادن و خوبارو میگیره قبولی هم میده ولی اگه به نسبت شاگردایی که میگیره ببینی خیلی کمه اونا خودشون از اول پیداس رتبه میشن کار خاصی جز جوگیر کردن پوچ نمیکنه من توصیه میکنم به تبلیغات توجه نکنی و اشتباه دختر من را تکرار نکنی باز خودت میدونی تو رو از مسیر اصلی دور میکنه و با مدام انگیزه های الکی دادن واسه سال بعد خسته و داغونت میکنه خصوصا اگه پشت کنکوری هستی که دورشو خط بکش
سلام عزیزم منم خیلی شنیدم الماسیان خوب نیست و راضی نبودن ازش خیلی از دوستای من رفتن پیش البرز صابر ...
شما هم که تو همه تاپیکای کنکوری داری تبلیغ این صابرنژادو میکنی.معلوم نیست فیکی یا چی. بابا دست بردارین از کلاه گذاشتن سر بچه های مردم.ما ها همینطور فشار روانی رومون هست.شما هم این وسط بازاریابی میکنین واسه خودتون❌🙂
یه لطفی که میتونی به خودت بکنی اینه که یه دبه اسید برداری و خودتو توش حل کنی ولی با الماسیان مشاوره ...
من و دوستم اژه ای و امام صادق بودیم و برنامه ای که به جفتمون میداد عین هم بود!! گزارشکار ها رو هم خودش نمیبینه و میده پشتیبان هاش میبینن!ینی اکانتی که باش در ارتباطی رو قشنگ داده به پشتیبان و فقط عکس خودشو گذاشته که آره منم! تنها ارتباط ش با دانش آموز فقط 10 دقیقه در دوهفته است که میشه همون مشاوره حضوری و هفته ای یکی دوبار هم اسکای روم میذاره که اگه بذاره! اونم ارتباط یکطرفه است و فرصت سوال پرسیدن دانش آموز نمیرسه. خلاصه بگم با نظر شما کاملا موافقم جوری که انگار خودم نوشته باشمش. قبلا رو نمیدونم ولی محسن الماسیان الان یه شارلاتانه که افتاده رو دور و نون میزنه تو خون بچه های مردم. خدا سر عقلش بیاره. ما دوتارو که بدبخت کرد رسما. دو تا از بچه ها هم بهمن ماه انصراف زدن. نمیدونست دوستامونن و ما میدونم جریانو... میگفت اخراجشون کردم!! انقدر شاگرد گرفته که اصلا خودشم حالش سر جاش نیست چه برسه به روحیه دادن و انگیزه دادن و برنامه شخصی سازی شده!!! پول پرستی هم حدی داره. خلاصه اگه جای شما بودم بیشتر فکر میکردم.