elmira_kh مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 عنوان مبل بدرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 61 پست سلام . اعصابم خورده. مبل جهیزیمو فروختم به خاطر شوهرم و حالا راحتی ال خریده. مدلش قشنگه ولی رنگ ذغالی. میبینمش حالم بد میشه. تعویض پارچش هم ۲/۵ پولش میشه. در انتخاب رنگ گفتم این رنگ خیلی تیرست ولی گوشش بدهکار نبود . حالا من موندم و مبلای داغون اون 1399/06/10 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8955 عکس بده تا از این دنیا نرفتم بفهمم رنگ ذغالی چجوریه😐 😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خریدم🤔منم این شکلی😕 عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
iranbanoo99 عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 8543 تو اینستا یه پیجی هست کاور میدوزن برای هرمدل مبلی.خیلی قشنگه کاراشون .بزن کاورمبل پیدا میشه.چون دقیق اسم پیجه یادم نیست..
elmira_kh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 عکس بده تا از این دنیا نرفتم بفهمم رنگ ذغالی چجوریه😐 چطوری عکسشو بفرستم
دشت_بارونی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2625 با کوسن های خوش رنگ میتونی قشنگش کنیا از روکش دوزی هم بهتر و به صرفه تره برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن
نوشیحکرزرد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1332 از دکوراسیون طوسی و این تناژ رنگ متنفرم هر جا رو میبینی این رنگ رو بکار میبرن تکراری شده .....
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 چطوری عکسشو بفرستم قسمتی ک مینویسی بالا کنار ایموجی ها بزن میشه عکس فرستاد نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 وای چه فکر خوبی فدات دوست منم مشکی بود مبلاش برای نشیمن گاه و کوسن هاش کاور دوخت قیمتش هم مناسبه اصلا اینقدر خوشکل شد باورت نمیشه تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27341 😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خر ... ذغالی میشه این رنگی همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
+خوشبخت+ عضویت: 1391/09/23 تعداد پست: 3100 از دکوراسیون طوسی و این تناژ رنگ متنفرم هر جا رو میبینی این رنگ رو بکار میبرن تکراری شده ..... خیلی شیکه الان تو همه پیج دکوراسیون خارجی اینجوریه ولی سلیقه ایه دیگه
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خر ... 😟والو اگر شنیده باشم تاحالا...احتمالا من مرد هستم ک فقط رنگ قرمز ابی زرد رو متوجه میشن باقی رنگ ها تو طیف این سه رنگ تقسیم میشن😐 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8955 ذغالی میشه این رنگی اینا میگن ذغال سنگی🤔خو بگن ذغالی کدومشون تا حالا ذغال سنگ دیدن اخه عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇