2777
2789
عنوان

مبل بدرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 61 پست
عکس بده تا از این دنیا نرفتم بفهمم رنگ ذغالی چجوریه😐

😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خریدم🤔منم این شکلی😕

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری عکسشو بفرستم

قسمتی ک مینویسی بالا کنار ایموجی ها بزن میشه عکس فرستاد

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
وای چه فکر خوبی

فدات دوست منم مشکی بود مبلاش برای نشیمن گاه و کوسن هاش کاور دوخت قیمتش هم مناسبه اصلا اینقدر خوشکل شد باورت نمیشه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خر ...

ذغالی میشه این رنگی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خر ...

😟والو اگر شنیده باشم تاحالا...

احتمالا من مرد هستم ک فقط رنگ قرمز ابی زرد رو متوجه میشن باقی رنگ ها تو طیف این سه رنگ تقسیم میشن😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢