elmira_kh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 عنوان مبل بدرنگ 814 بازدید | 61 پست سلام . اعصابم خورده. مبل جهیزیمو فروختم به خاطر شوهرم و حالا راحتی ال خریده. مدلش قشنگه ولی رنگ ذغالی. میبینمش حالم بد میشه. تعویض پارچش هم ۲/۵ پولش میشه. در انتخاب رنگ گفتم این رنگ خیلی تیرست ولی گوشش بدهکار نبود . حالا من موندم و مبلای داغون اون 1399/06/10 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 کاور بدوز گلم تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
elmira_kh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 حالا چکار کنم اون که تو خونه نیست منم که باید تحملش کنم
خیارچنبر عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1505 روکش بگیر واسشوناز اینایی که کش داره و فیت مبل میشه از وقتی ماسک زدنتونو دیدیم دیگه تعجب نمیکنیم که چطور با کاندوم بچه دار میشید!
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8955 کوسن های رنگی و خوشگل بزار روش عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
del_araam عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 14961 روکش مبل چنده؟یه رنگ خوشگل بده بدوزن براش خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 عکس بده تا از این دنیا نرفتم بفهمم رنگ ذغالی چجوریه😐 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
mrsmotlagh عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 3030 کوسن رنگی بگیری، شال مبل بگگیر رنگی رنگی، قشنگ میشه عزیزم
elmira_kh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 کوسن رنگی بگیری، شال مبل بگگیر رنگی رنگی، قشنگ میشه عزیزم آخ خدا خیرتون بده راست میگید
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8890 عکسشو بزار اگه میشه،،منم میخوام مبلمو عوض کنم خیلی سخته انتخاب کردن مبل😭 شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7669 روکش مبل چنده؟یه رنگ خوشگل بده بدوزن براش من تازه میخواسم برا مبل هام روکش مبل ژله ای بدوزم گفت بهم میشه دوتومن😑 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢