2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین؟

578 بازدید | 65 پست

من شش ماهه باردارم با مادر شوهرم تو یه خونه (بالا و پایین) زندگی میکنیم 

من تو این شش ماه خدا شاهده یه قاشق ویارونه ای ازش ندیدم خودشم میدونه عاشق دلمه و آش هستم هی میگه حال ندارم و مریضم منم هر چی خودم میپزم یا مامانم میاره واسه اونم میبرم یعنی اخلاقمه

اونروز شوهر خواهرم پیش من به مامانش گفت روز عاشورا آش بپز بیایم بخوریم اونم یه نیگا به من کرد و به دخترش چشمک زد منم خودمو زدم به بیخیالی اومدم پایین تو فریزر آش داشتم گذاشتم گرم شد خوردم ، حالا بماند 

بعدش تو خونمون تعمیرات داشتیم روز تاسوعا مامانم دید که تو خونه باشم زیاد کار میکنم منو برداشت برد خونشون الان دیروز مادر شوهرم زنگ زده خونه مامانم که به فلانی بگو جات خالی آش پختم ولی سهم تو رو نگه داشتم دیگه من آتیش گرفتم ها بیچاره مامانم به زور آرومم کرد بعدش که شوهرم اومد بهش گفتم چطور مامانت تو این شش ماه مریض احوال بود الان خوب شده آش درست میکنه چطور تو این شش ماه واسه من یه قاشق چیزی نداد الان واسه دخترش میپزه اونم عوض اینکه آرومم کنه میگفت تو باید میگفتی اونم واست درس میکرد حالا بماند که با شوهرمم از دیروز سرسنگینم 

حالا میگم امروز که میخواد مثلا سهم منو بیاره منم میخوام جلو روش بریزم تو سطل آشغالی واقعا از دیروز حالمو خراب کرده من اصلا این چیزا واسم مهم نبود ها دیروز که زنگ زد آتیش گرفتم 

ببخشین که طولانی شد میخوام ببینم چند نفر میگن که اینکارو بکنم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

خونه مامانت اش میپختین گرم گرم میخوردین 

اگر اش اورد بگو نمیخورم معدم ترش میکنه برگردون خونشون

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز خوشبختی : از کسی توقع هیچکاری رو نداشته باش

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

ن دیگه اشو نریز اشغالی زشته

ولی از این ب بعد باهاش سنگین باش و چیزیم براش نبر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

واقعا چه توقع هایی دارییی 

به نظزم شما توقعتون زیاده

هیچ وقت تنهایی زندگی عادت نشد !از روزی ک فهمیدم  تنها افریده شدیم تا امروز زجر کشیدم فقط گاهی تونستم ذهنمو منحرف کنم از اصل قضیه اما تنهایی انکار ناپذیر بود همیشه ...توهم تنهایی مث من !

نکن عزیزم

تو ذهن شوهرت میمونه و شما ادم بده میشین

هیچ چی ارزش اینو نداره ک بین شما و شوهرت الکی خراب شه

اومدش بوسش کن بگو چون من مادرتو مثل مامانم میدونم ارزش انتظار نداشتم

اینطوری خودتو پیش شوهرت بالا میبری و شوهرت جلو مادرش ازت دفاع میکنه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

نه بابا نکنی همچین 

خیلی شیک و مجلسی بگیر بخور به روی خودت هم نیار هر گونه عکس العملی نشون بدی یعنی پیروزی مادرشوهر 

دقیقا همینو میخاد 

بعدم تو عروسی مامان خودت برات درست کنه دیگه بنده خدا معلومه هواتم داره دیگه از مادرشوهر توقع نداشته باش بخاطر ارامش خودت

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اما ببخشیداااا هیچ وظیفه ای در قبال اشپزی واسه شما نداره 

اگر انجام داد لطف کرده اگرم نداد حق اعتراض ندارید 

دوست نداشته انجام بده😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢