2777
2789

سرماخوردگی همراه با ابریزش بینی سرفه عطسه و ....

تب دندون فقط تبه پسرم تازه دندون دراورده چند روز تب داشت دکتر بردم گفت سرمانخورده بعدم دندوش زد بیرون

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

بچه فکشو ک دس میزنی گریه میکنه نمیزاره

لثه هاش قرمز و متورم میشن

این دو مورد همراه با تب میشه تب دندون

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرماخوردگی همراه با ابریزش بینی سرفه عطسه و .... تب دندون فقط تبه پسرم تازه دندون دراورده چند روز ت ...

میگم بچه شما برا دندونش کیست رویشی زد؟ واسه بچه من زد یکی دوماه بود پریروز پاره شد مثل اینکه لثه پاره شه. یعنی دندون درمیاره؟

پسره من تازه دوتا دندونش دراومده سره این دوتا یه کم بدنش گرم بود تب در حد یه دو درجه شاید روی لثه هاش متورم بود ابریزش بینی نداشت مثل سرماخوردگی بی تاب بود استا میدادم بهش یه کم اروم میشد ولی باز باید ژل میزدم رو لثش 

اسهال شد چن روز خیلی اذیت شد تا این دوتا دربیاد☹️

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
بچه فکشو ک دس میزنی گریه میکنه نمیزاره لثه هاش قرمز و متورم میشن این دو مورد همراه با تب میشه تب د ...

میگم بچه شما برا دندونش کیست رویشی زد؟ واسه بچه من زد یکی دوماه بود پریروز پاره شد مثل اینکه لثه پاره شه. یعنی دندون درمیاره؟

خب تب سرماخوردگی با عطسه و سرفه و اینچیزاس اکثرا

ولی تب دندون بچه فکش حساس میشه

بهونه گیر میشه

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
پسره من تازه دوتا دندونش دراومده سره این دوتا یه کم بدنش گرم بود تب در حد یه دو درجه شاید روی لثه ها ...

میگم بچه شما برا دندونش کیست رویشی زد؟ واسه بچه من زد یکی دوماه بود پریروز پاره شد مثل اینکه لثه پار ...

کیست رویشی چیه؟؟؟

اگ منظورت اینه ک لثه باد میکنه میاد بالا

اره اینجور بود مخصوصا واس دندونای عقب

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

کیست رویشی نمیدونم چیه 

روی لثش قرمز ومتورم بود تا بالاخره یه نوک سفید وتیز از توش زد بیرون بعدش دندون کناریش زد بیرون

زندگی دقیقا از همونجایی شروع میشه که یه نفر میخنده وخنده ی اون با دیگران فرق داره
کیست رویشی چیه؟؟؟ اگ منظورت اینه ک لثه باد میکنه میاد بالا اره اینجور بود مخصوصا واس دندونای عقب

اره همون ورم زیاد که روشم سفید بود. بعد صبح دیدم پاره شده همون قسمت البته درد نداره چون دستمو شستم و زدم بهش دیدم لثس

کیست رویشی نمیدونم چیه  روی لثش قرمز ومتورم بود تا بالاخره یه نوک سفید وتیز از توش زد بیرون بع ...

همون ورم و باد کردن و قرمزیو میگم. تو بعضی بچه ها هم خون مردگی هست

اره همون ورم زیاد که روشم سفید بود. بعد صبح دیدم پاره شده همون قسمت البته درد نداره چون دستمو شستم و ...

اره همونه

تو این چن روز با لیوان شیشه ای بهش اب بده

اگ حتی کوچیکم باشه با لیوان ک برخورد کنه صدا میده

متوجه میشی🤗

میگم بچه شما برا دندونش کیست رویشی زد؟ واسه بچه من زد یکی دوماه بود پریروز پاره شد مثل اینکه لثه پار ...

من اصلا نتونسم نگاه کنم ولی مادرم میگفت تول زده سفید شده لثش  بعدم یهو دیدم جوونه زده 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا