2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنن اکثر کسایی ک تو خونه دارن فقط روزای اول ازش استفاده میکنن:)

دقیقا به نظرم پیاده روی بهتر از تردمیله کلا 

دوچرخه ثابتم ما خریدیم یه مدت اوایل استفاده کردیم زانو درد گرفتیم گذاشتیم کنار 

فک کنن اکثر کسایی ک تو خونه دارن فقط روزای اول ازش استفاده میکنن:)

دقیقا همینطوره 😂

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
الپتیکال چیه عزیزم 

https://www.google.com/search?q=الپتیکال&client=firefox-b-m&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOzdz5j8TrAhUOohQKHbaQBB0Q_AUIBigB&biw=414&bih=780&biw=414&bih=780

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

مال من تبدیل به چوب لباسی شده.ولی خداییش یه مدت مرتب استفاده میکردم خیلی لاغر شده بودم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خب چرا استفاده نمیکنی الان؟

چون زانوم مینیسکش پاره شده اذیت میشم.از طرف دیگه حوصله ندارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بخاطر تردمیل زانوت اینجور شده عزیزم؟

نه عزیزم زمین خوردم