2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک کنن اکثر کسایی ک تو خونه دارن فقط روزای اول ازش استفاده میکنن:)

دقیقا به نظرم پیاده روی بهتر از تردمیله کلا 

دوچرخه ثابتم ما خریدیم یه مدت اوایل استفاده کردیم زانو درد گرفتیم گذاشتیم کنار 

فک کنن اکثر کسایی ک تو خونه دارن فقط روزای اول ازش استفاده میکنن:)

دقیقا همینطوره 😂

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
الپتیکال چیه عزیزم 

https://www.google.com/search?q=الپتیکال&client=firefox-b-m&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOzdz5j8TrAhUOohQKHbaQBB0Q_AUIBigB&biw=414&bih=780&biw=414&bih=780

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

مال من تبدیل به چوب لباسی شده.ولی خداییش یه مدت مرتب استفاده میکردم خیلی لاغر شده بودم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
خب چرا استفاده نمیکنی الان؟

چون زانوم مینیسکش پاره شده اذیت میشم.از طرف دیگه حوصله ندارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بخاطر تردمیل زانوت اینجور شده عزیزم؟

نه عزیزم زمین خوردم