2777
2789
ن خودت نگو چیکارس ب طرف بگو اول بیاید تحقیق کنید اگه مشکلی نبود بیاید خاستگاری،بیان تحقیق میفهمن همه ...

نه اتفاقا باید خودش بگه.بگه که خودشم از شغل پدرش ناراحته و مخالفه.حرف دلشو بگه.که دوست داره زندگی پاک و اروم داشته باشه نه مثل مامانش..

طرف بره تحقیق بی سرو صدا برمیگرده.هیچوقت نمیاد ازش بپرسه نظرت درمورد شغل پدرت چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا باید خودش بگه.بگه که خودشم از شغل پدرش ناراحته و مخالفه.حرف دلشو بگه.که دوست داره زندگی پا ...

مثلا بگم شغلش فلان چیزه ولی من با این کار مخالفم اگه دوس داری بیا اگه مه برو؟

اون پسر منو به یه دختر خیلی خوبو باکلاس میدونه چون من خیلی به خودم میرسمو ماشین خوب دارمو اینا فک می ...

خوب و با کلاس که هستی بعدم به خودت برس ولی بنظرم ماشین و زیر پاتو و یسری چیزای غیر ضروری رو حذف کن هستن آدمای با اعتقادی که‌ به خودت نگاه کنن وقتی ظاهرت در حد عادی خوب باشه مثلا ماشین ننداز زیر پات ولی مرتب باش به طرف گفتی بره تحقیق  ی‌ مشکلی هست که خودتم میخوای ازش فاصله بگیری خواست برای ادامه بیاد اون میفهمه تو از اون امکانات استفاده نمی کنی و راضی نیستی  باید بگی که تو از مشکل راضی نیستی اگر نه مثلا فکر میکنه تو میگیش که خوشت میاد و اگر خوشش میاد از شرایطت بیاد   برای همین میگم برو روان شناس که دقیق تر بگه چیکار کن 

مغازه هم داره خب اینم در کنارش انجام میده

خیلی وجهش بده تو افکار عمومی درکت میکنم اینده باعث دعوا بحث با همسرت میشه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
بخدا خیلی سعی میکنم بگم ولی خب اون لحظه انگار زبونم قفل میشه میخوام بمیرم من کسی که عاشقش بودمو بخاط ...

بنویس.وقتی سختته بگی بنویس.به طرفت بگو یه حرفایی هست که راحت نیستم رودر رو بهت بگم اما لازمه که بگم.بعدم حالا یا با چت و پیام و ایمیل یا حتی همین کاغذنوشتن براش توضیح بده.اتفاقا اینطوری مهلت داری که رو حرفات فکر کنی و جمله بندی کنی،دوباره بخونی ببینی خودت قانع میشی اگه نه چیزی رو کم یا اضاف کنی.

اما خودتو نباز.اگرم نتونی به عشق سابقت برگردی چ اشکالی داره.فراموشش کن دوباره عاشق شو.مطمئنا کسی که این شرایطتو قبول کن عاشقت میکنه.پس حتما حرف دلتو بگو

مثلا بگم شغلش فلان چیزه ولی من با این کار مخالفم اگه دوس داری بیا اگه مه برو؟

یکم بیشتر توضیح بده.بگو که عاشق پدرمم اما به خاطر شغلش از بچگی باعث سرافکندگی من بوده.انگار که داری درددل میکنی حرف بزن.جوری که احساسات طرف مقابل رو برانگیخته کنی وگرنه فایده نداره

بنویس.وقتی سختته بگی بنویس.به طرفت بگو یه حرفایی هست که راحت نیستم رودر رو بهت بگم اما لازمه که بگم. ...

اون که دیگه رفت البته خودم بادلایل بیخودی درحالی که خیلی دوسش داشتم ردش کردم بره تاچیزی رونفهمخ

یکم بیشتر توضیح بده.بگو که عاشق پدرمم اما به خاطر شغلش از بچگی باعث سرافکندگی من بوده.انگار که داری ...

مرسی عزیزم اگه بتونم حتما میگم ولی من وقتی میپرسن شغلش چیه زبونم قفل میشه دوس دارم بحثو عوض کنم کافرم به حال من گرفتار نشه