2777
2789
عنوان

دعا کنید بتام بره بالا

313 بازدید | 22 پست

دوستان من ivf یم قرار بود فردا برم برای بتا

ولی عجولی کردم و چهارشنبه رفتم، بتام ۴۸ بودش

به نسبت میانگین پایینه

میشه دعام کنید که مثبت کاذب نباشه و تیتر بتام بره بالا😔😔😔

ممنونم 🌷🌷🌷

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
ان شاالله که مثبتهههه قطعیه و میره بالاااا😍😍😍😍  اصلا به خودت استرس وارد نکن

الان داشتم تو گوگل میگشتم دیدم زده روز ۱۶ انتقال باید بالای ۳۰۰ اینا باشه ولی برای من ۴۸ بودش 😔

خیلی نگرانم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داشتم تو گوگل میگشتم دیدم زده روز ۱۶ انتقال باید بالای ۳۰۰ اینا باشه ولی برای من ۴۸ بودش 😔 ...

از من بهت نصیحت 

چه الان و چه زمانی که ان شاالله باردار شدی اصلاااا به گوگل توجه نکن 

چرت و پرت زیاد مینویسه 

بدن هرکس و شرایطش متفاوته ... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
از من بهت نصیحت  چه الان و چه زمانی که ان شاالله باردار شدی اصلاااا به گوگل توجه نکن  چر ...

اره دقیقا اینو دکترمم میگه که به گوگل توجه نکن و بدن هر کس متفاوته

ممنونم گلم 🥰

ممکنه به خاطر جنسیت بتا با تاخیر بالا بره؟

اره دقیقا اینو دکترمم میگه که به گوگل توجه نکن و بدن هر کس متفاوته ممنونم گلم 🥰 ممکنه به خاطر جن ...

قربونت عزیزم 

اینطور میگن اما نمیدونم از نظر علمی چقدر درسته... 

انشاالله میره بالا برماهایی که بچه نداریم هم دعا کن  چقدر هزینه ای وی اف ت شد؟ اگر این مه هم ...

انشاالله گلم 😍

حتما، اگه قابل باشم

تو ivf خیلی بستگی داره به شرایط و بیماری ها و مشکلات و اینکه تو ivf دقیقا چی میخوای

مثلا ما هچینگ خواستیم، PGD خواستیم، تعیین جنسیت هم خواستیم

اینا هزینه هارو برد بالا تر

بعلاوه یه سری مشکلات خود من که مجبور شدم پت سیتی بدم و برم پیش انکولوژیست و ...

هزینه IVF چیزی بین ۱۵ تا ۲۰ اینا درمیاد

البته بسته به دارو هم هست

قربونت عزیزم  اینطور میگن اما نمیدونم از نظر علمی چقدر درسته...

منم نمیدونم 😔

خیلی بهم امید دادی عزیزم، ممنونم ازت 😘

منم نمیدونم 😔 خیلی بهم امید دادی عزیزم، ممنونم ازت 😘

ان شاالله که خوش خبر بیای سایت😍😍 و بگی بتام بالا رفت 😍😍😍 

توکلت به خدا باشه،ارامش میگیری 

قربونت عزیزم  

ان شاالله که خوش خبر بیای سایت😍😍 و بگی بتام بالا رفت 😍😍😍  توکلت به خدا باشه،ارامش میگیری& ...

توکل به خدا 😍😍😍

انشاالله گلم 😍 حتما، اگه قابل باشم تو ivf خیلی بستگی داره به شرایط و بیماری ها و مشکلات و اینک ...

مرسی عزیز دلم از توضیحت 

انشاالله نی نی ت صحیح وسالم به دنیا بیاد😘😘😘

مرسی عزیز دلم از توضیحت  انشاالله نی نی ت صحیح وسالم به دنیا بیاد😘😘😘

انشاالله عزیزم شمام زودتر صاحب نی نی بشی 😍